Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom fél évvel a felesége...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom fél évvel a felesége halála után szeretne a szüleinek bemutatni. Nem túl korai ez?

Figyelt kérdés

Nem volt jó a házasságuk már régóta, én is a képben voltam picit a nő utolsó hónapjaiban (váratlan volt a halála teljesen).

A párom fontolgatta a válást, de voltak tényezők, amik miatt ez nem ilyen "egyik napról a másikra meglépem" körülmény volt.

Utána elhunyt a felesége, nyilván akkor ez, hogy mi publikusan is együtt legyünk, nem volt opció (én nem akartam, nem éreztem helyesnek, hogy egyik nap még a feleségét temeti, másik nap pedig engem visz randizni).

Ez volt márciusban, utána a nyarat együtt töltöttük kettesbe, és mondta, hogy ha hazajövünk, szeretné, ha összeköltöznénk.

Mondtam, hogy rendben, de nálam, mert nem tudnék bepakolni a felesége gardróbjába, abban a kádban fürdeni, ahol ők fürödtek stb.

Nyilván vannak terveink, céljaink, közös életet tervezünk... De úgy elég nehéz, ha teljesen titok a kapcsolatunk még mindig.

Szeretne bemutatni a szüleinek, nagynénjének, szerinte kezdetnek ez jó lesz, aztán szép lassan haladunk tovább. Még sosem volt kapcsolatom, félek is az emberek véleményétől, engem nagyon befolyásol, mások mit gondolnak rólam, hogyan állnak hozzám.

Ő nem ilyen, róla lepereg minden, és azt mondja, hogy úgyis beszélni fognak rólunk, mindegy, hogy 5 nap, vagy 5 év múlva vállaljuk fel a kapcsolatunkat. De minden csoda három napig tart és egy hét után már senkit nem fog érdekelni... Meg hogy a szülei is tudták, hogy nincsenek meg jól a feleségével, tudták, hogy van valaki más az életében (én), és már többször kérdezték, hogy velem még tartja-e a kapcsolatot, vagy mi lett stb.

De egyszerűen félek, hogy mi lesz a reakciójuk, vagy mi van, ha nem fognak kedvelni.

2023. szept. 18. 15:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy mi által halt meg a feleség? Voltak betegségei? Érdekes, hogy váratlanul hunyt el nagyon...
2023. szept. 18. 16:18
 12/16 anonim ***** válasza:
70%
Nem korai, és szard le hogy mit gondolnak rólad mások.
2023. szept. 18. 16:42
 13/16 anonim ***** válasza:
70%

Ha a szülei tudtak rólad, és nem ellenezték, akkor nyugodtan. Előbb vagy utóbb úgyis meg kell lennie, hiszen közös jövőt terveztek.

N

2023. szept. 18. 16:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Értem mi a dilemmád kérdező, de ha belegondolsz, a párod szüleit miért zavarná a te felbukkanásod?
2023. szept. 18. 17:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Lepontoztátok a 16:18 válaszolót, pedig nem írt hülyeséget. Nyilván az anyagiak miatt nem volt egyszerű válni, mennyivel jobb így, ugye? Nem kell osztozni, pláne ha az asszonyé volt a nagyobb rész. Én elgondolkodnék a helyedben kérdező. És életbiztosítást semmiképp ne köss a pasi javára!😁
2023. szept. 18. 21:14
 16/16 A kérdező kommentje:

Aha, rögtön mi öltük meg, hogyne (/s, mielőtt valaki komolyan veszi).

Véletlenül sem a vérrög, ami a thrombusról leszakadt.

Nem, nem volt az asszonyé a nagyobb rész, ugyanis egész életében háztartásbeli volt.

2023. szept. 18. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!