Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom fél évvel a felesége halála után szeretne a szüleinek bemutatni. Nem túl korai ez?
Nem volt jó a házasságuk már régóta, én is a képben voltam picit a nő utolsó hónapjaiban (váratlan volt a halála teljesen).
A párom fontolgatta a válást, de voltak tényezők, amik miatt ez nem ilyen "egyik napról a másikra meglépem" körülmény volt.
Utána elhunyt a felesége, nyilván akkor ez, hogy mi publikusan is együtt legyünk, nem volt opció (én nem akartam, nem éreztem helyesnek, hogy egyik nap még a feleségét temeti, másik nap pedig engem visz randizni).
Ez volt márciusban, utána a nyarat együtt töltöttük kettesbe, és mondta, hogy ha hazajövünk, szeretné, ha összeköltöznénk.
Mondtam, hogy rendben, de nálam, mert nem tudnék bepakolni a felesége gardróbjába, abban a kádban fürdeni, ahol ők fürödtek stb.
Nyilván vannak terveink, céljaink, közös életet tervezünk... De úgy elég nehéz, ha teljesen titok a kapcsolatunk még mindig.
Szeretne bemutatni a szüleinek, nagynénjének, szerinte kezdetnek ez jó lesz, aztán szép lassan haladunk tovább. Még sosem volt kapcsolatom, félek is az emberek véleményétől, engem nagyon befolyásol, mások mit gondolnak rólam, hogyan állnak hozzám.
Ő nem ilyen, róla lepereg minden, és azt mondja, hogy úgyis beszélni fognak rólunk, mindegy, hogy 5 nap, vagy 5 év múlva vállaljuk fel a kapcsolatunkat. De minden csoda három napig tart és egy hét után már senkit nem fog érdekelni... Meg hogy a szülei is tudták, hogy nincsenek meg jól a feleségével, tudták, hogy van valaki más az életében (én), és már többször kérdezték, hogy velem még tartja-e a kapcsolatot, vagy mi lett stb.
De egyszerűen félek, hogy mi lesz a reakciójuk, vagy mi van, ha nem fognak kedvelni.
Ha a szülei tudtak rólad, és nem ellenezték, akkor nyugodtan. Előbb vagy utóbb úgyis meg kell lennie, hiszen közös jövőt terveztek.
N
Aha, rögtön mi öltük meg, hogyne (/s, mielőtt valaki komolyan veszi).
Véletlenül sem a vérrög, ami a thrombusról leszakadt.
Nem, nem volt az asszonyé a nagyobb rész, ugyanis egész életében háztartásbeli volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!