Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez lenne a szerelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez lenne a szerelem?

Figyelt kérdés

Alig várom hogy vissza írjon és ha vissza ír vagy rám ír akkor elkezdek mosolyogni az üzenetén,annyira hiányzik minden egyes percben,ha beszélek vagy találkozom vele akkor a 2 óra úgy elrepül mintha csak fél óra lett volna az egész,meglátom és ok nélkül elkezdek rá mosolyogni,ha mond valami viccet akkor én azon nagyok nevetek ,a kinézetével sincs semmi bajom abszolút az ideálom,a személyiségéről nem is beszélve,olyan boldog vagyok ha csak rá gondolok,mindig fel dobja a napom ,ha valami rossz dolog történik akkor ő mindig felvidít és csak ő képes ilyesmire,5 éve ismerjük egymást, régebben már kezdtem érezni iránta valamit illetve ő is ,de nem akartuk el rontani a barátságot mivel legjobb barátok vagyunk ,sosem történt még egy csók sem, nagyon zavarba szoktam lenni előtte néha ,úgy vettem észre mintha próbálna közeledni felém jobban ,mostmár többet keres ,nagyon sokat beszélgetünk,és mintha jeleket is adna nekem de ebben nem vagyok biztos,5 év alatt 3 nagyobb veszekedésünk volt ,de egyáltalán nem tudok rá haragudni ahogy ő sem rám , tisztába vagyok a hibáival de elfogadom,nekem is vannak és ezzel ő is ugyan úgy van ,amikor a szemébe nézek olyan mintha megszűnne az egész világ és csak ketten lennénk,elkezd nagyon gyorsan verni a szívem és egyszerűen ez az egész olyan felfoghatatlan érzés ,voltam már komoly párkapcsolatban viszont vele nem voltam ugyan így csak pár hónapig aztán elmúlt ,szerintem ez valami kis felállgolás volt csak,de ő iránta úgy érzem hogy 5 év alatt csak még jobban megszerettem,nem voltam még szerintem szerelmes sosem ,sohasem éreztem így senki iránt

19L ő pedig 21F

2023. szept. 2. 10:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen. Kár, hogy viszonzatlan. (Már bocs, én úgy látom.)
2023. szept. 2. 10:56
 2/3 A kérdező kommentje:
Pár dolog még kimaradt,mindig ott voltunk egymásnak,és teljesen megbízunk egymásban ,nincsenek titkaink egymás előtt,mindig számíthatunk a másikra,sokszor elképzelem milyen lehet vele együtt lenni minden értelemben, vonzónak is találom, rengeteget szoktunk mostanában találkozni,szerintetek ez tényleg szerelem?és ha igen akkor próbáljak én is neki jeleket küldeni vagy esetleg valljam be neki az érzéseim?vagy ezzel lehet csak elrontanánk a barátságot,tudom ha be is vallom neki akkor ha ő nem viszonozza akkor sem szakadna meg a kapcsolatunk csak talán egy kicsikét másabb lenne ,tehát ettől nem félek , attól sokkal inkább ha ő is így érez és komolyabb kapcsolat lenne közöttünk utána ha össze vesznénk elveszíteném őt is aki egyben a legjobb barátom és a szerelmem is,mindenki máshogy viselkedik egy kapcsolatban mint a barátaival,nem akarom őt elveszíteni,talán az lenne a legjobb ha megpróbálnám kiverni a fejemből?mert folyamatosan csak rá gondolok , mindenre ő emlékeztet
2023. szept. 2. 10:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Szokta nekem mondani hogy szeret de lehet csak úgy mint a legjobb barátját,mindenben segít nekem már nagyon sok mindent tett értem,vannak dolgok amit ő nem annyira szeret csinálni de értem még is megteszi,mert tudja hogy én nagyon szeretem,sokszor mondta hogy aludjak ott nála de nem merek mert félek hogy valami olyat teszek vagy mondok amit később megbánnák
2023. szept. 2. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!