Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek érdemes várni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes várni egy ilyen emberre ?

Figyelt kérdés
6éve vagyok házas ,gyanítom hogy nárcisztikus ember.6hónapja volt egy vita és minden szó nélkül elhagyott,majd 2hónap múlva vissza akart jönni de közben más nökkel is irogatott.Sajnos azóta minden nap iszik és nem keveset ,meló után 7-8sör ,hétvégén 3 üveg pezsgő stb.kiment dolgozni külföldre,minden nap beszéltünk ,majd fizu elött 1héttel voltak gyanús dolgok,pl egész nap Viberen volt fent és más nökkel beszélget .így hogy mondtam is neki rám nyomta a telefont és 1hete nem is keres.szerintetek érdemes egy ilyen férjre várni tovább ?vagy tovább kéne lépnem ?

2023. szept. 2. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy manapság mindenki a válást egy könnyebbik útnak találja, de esetedben szerintem ez lenne az egyetlen helyes út. Kommunikálni nem képes, iszik, megcsal és még ki tudja miket művel. Szerintem ez épp elég érv arra, hogy továbblépj.
2023. szept. 2. 06:48
 2/7 Noren1989 ***** válasza:
49%

Gondolom az a vita nyilvàn egy kisszerű dolog volt, semmi egetrengető...

Nem értem, h minek vagytok együtt, hiszen ő nem mutat feléd semmit, de gyanítom, h te is hasonlóképpen teszel.

2023. szept. 2. 09:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Én mindent megtettem érte ,amikor elhagyott akkor is minden nap vittem neki kaját ,adtam neki pénzt és mindenben mellette álltam.amikor vissza jött akkor is .Elengedtem discoba is és a pia miatt se szóltam neki.
2023. szept. 2. 09:36
 4/7 A kérdező kommentje:
Én soha nem beszélgettem más férfival ,mindig hűséges voltam hozzá és bármi kellett neki megadtam neki.
2023. szept. 2. 09:37
 5/7 anonim válasza:
istenemxd
2023. szept. 3. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Azthiszem te is tudod hogy itt az ideje tovább lépni.
2023. szept. 3. 08:49
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
VÁRNI senkire sem érdemes. Ha kell valaki, akkor megszerezni kell, ha meg nem kell, nincs dolgod vele. Jelen esetben ez utóbbi az egyetlen észszerű opció.
2023. szept. 7. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!