Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet elérni, hogy ne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elérni, hogy ne érezzek plátói szerelmet?

Figyelt kérdés
Van egy férfi akit 2-3 évvel ezelőtt ismertem, és akkoriban nagyon bele voltam zúgva, de nem volt köztünk semmi, nem reagált a jeleimre, csak haverkodtunk. Na és nemrég újra találkoztam vele, és rendszerint fogom látni az elkövetkezendő időben. És elég volt kb. hogy 3X találkozzak vele újra, és teljesen kiújultak bennem a régi érzések... Már megint azt érzem, amit anno 2-3 éve, hogy bele vagyok zúgva... De most rosszabb, mert most még elérhetetlen is, akkoriban legalább szingli volt, de most van neki menyasszonya, konkrétan most fognak mindjárt házasodni... Á, de nem hiányzott ez. Kollégák vagyunk egyébként, azért fogom most rendszeresen látni... Fájdalmasan tetszett nekem akkor is, és most is.
2023. szept. 1. 20:53
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet lepontoznak de a vélemenyem épp ilyen okok miatt nem jó kollégával kezdeni.Jobb ha felmondási vagy legalább kerülöd a kapcsolatot vele.
2023. szept. 1. 21:01
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Keresd másik állást, ne kínozd magad!
2023. szept. 1. 21:11
 3/18 anonim ***** válasza:
Ne tarsits hozzá pozitiv erzéseket. Ez pawlov kutyája eset csak.
2023. szept. 1. 21:12
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
3, és azt hogy kell csinálni?
2023. szept. 1. 21:20
 5/18 anonim ***** válasza:

Biztos meglehet másképp.is de nekem igy sikerült higy akibe szerelmes voltam es mindig mikor meglattam elragadott a pozitiv erzés ugye. Ahogy a kerdezőt.

Na en probalkoztam kibekuktem visszakusztam es mindig kaptam egy "pofont", leráz magárol.

A nem tudom hanyadik ilyen után màr ha meglátom nem az az érzés jön ami pozitív hanem a "pofon" hogy meneküljek.

Kb mint amikor megsüt a tűz egyszer ketszet ötazör az agy nagynehezen megtanulja hogy nem kellemes érzés tölt el amikor felé közelítek.

Ha hozzámszol már azt várom mikor szól be vagy aláz meg.

A szerelem èrzés helyébe már a félelem rossz érzesek léptek ha meglátom.

Tehát a reflexek ismetlessel tanulással.megváltoztathatok.

Pawlovnal ha a kutya a csengohangra nem kaját kapna hanem verést egy idő mulva a csengőhangra nem az emésztése kezdődik el hanem retteg.

2023. szept. 1. 21:44
 6/18 anonim ***** válasza:
31%

Tehàt ha a képhez negativ érzést tarsitasz es azt ismételgeted, az agyad megtanulja. Es amikor eléd áll akkor negativat érzel.

Ismetlés a kulcs!

Ne azt ismeteld hogy jo pasi szeretem hanem egy gáz ember aki nyomoritja az életem csak mást nem kapok.

Ismetelni ismételni ismetelni. Es lass csodát.

Ha megszólit se kéne.

2023. szept. 1. 21:47
 7/18 anonim ***** válasza:
#5! Ja, csak nem mindenki egy parasztba szeret bele😁Lehet, hogy a kérdező kiszemeltje normális. Arra nem gondoltál?
2023. szept. 1. 21:47
 8/18 anonim ***** válasza:
32%
mi programozzuk be a saját agyyunkat érzéseinket is magunknak. Es nem a másik!
2023. szept. 1. 21:50
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
7 a plátói idiotizmust illuziokat kerget!
2023. szept. 1. 21:50
 10/18 anonim ***** válasza:

#8! "Ne azt ismeteld hogy jo pasi szeretem hanem egy gáz ember aki nyomoritja az életem csak mást nem kapok." Ja, értem. Akinek te nem kellesz az egy "gáz " ember, a puszta létezésével nyomorítja az életed. 🤣Mennyire vagy nárcisztikus?

"Na en probalkoztam kibekuktem visszakusztam es mindig kaptam egy "pofont", leráz magárol." Ez te vagy. A kérdező nem kúszott sehova és pofont se kap, mivel a fazon valószínűleg normális. Tényleg ennyire hihetetlen? Milyen körökbe jársz te?

2023. szept. 1. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!