Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem merem elmondani a szüleimn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merem elmondani a szüleimnek, hogy kivel járok?

Figyelt kérdés

Nekem nagyon fontos a családom. Ne mondjátok kérlek, hogy nincs beleszólásuk meg felnőtt vagyok, stb...

A lényeg annyi, hogy a barátomról nem tudnak kb semmit a szüleim. És van valami, amin nem lehet változtatni a barátommal kapcsolatban, de ezt nagyon nehezen fogják fogadni a szüleim.

Volt más is ilyen helyzetben? Mi lett a vége? A kapcsolat melyik pontján mutattátok be otthon? Mi lett a rekació? Amit vártatok?

2023. aug. 17. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

"Hát nekem egyáltalán nem felvilágosultak sajnos"

Van, ami egyáltalán nem ezen múlik.

ha arab vagy roma, akkor igen rizikós dolog, csak még nem látod.

2023. aug. 18. 01:08
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megkövezni, de ha a lányom hazacipelne egy cigányt, annak nagyon nem örülnék és nem is fogadnám el. Be sem engedném a lakásomba. 1% bizalmat sem vagyok hajlandó szavazni neki pusztán azért, mert millióból egy talàn valóban tisztességes példány. Nincsen garancia arra, hogy pont ő lesz az az egy. Én meg nem fogok kockáztatni csak azért, mert a lányom most erre nedvesedik éppen. Igen, valóban durva megfogalmazás, de nekem ez a valódi komolyan gondolt véleményem. Ha nem tetszik, akkor így járt. Felőlem tőlem jó távol azt csinál amit akar vele, ha maximálisan vállalja is a következményeit. De nekem nem kötelességem az életembe egyet sem beengedni közülük. Én sem tukmálom a lányomra az aktuális pasimat, főleg ha nem szimpatizál vele. Ha cigány kell éppen neki, akkor oldja meg egyedül. Abban nem fogom támogatni, hogy 99,5 %-ban a vesztébe rohanjon. Ha vége, akkor mellette leszek, de addig nem!
2023. aug. 18. 07:26
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Szeva báktáló!

Több diplomás csávó vagyok.

3 nyelven beszélek.

De a vér az bizony nem válik vízzé, mert a család, az család és ilyen a vérem tesa.

Tudok viselkedni, de ha olyan helyzet van, előjön diló vér.

2023. aug. 18. 09:00
 14/18 A kérdező kommentje:

Nem cigány, de ez mindegy. Hülye nem vagyok, minden benne van a pakliban. De valójában egy több diplomás, intelligens magyar férfiről is kiderülhet bármi, amikor komolyra fordul.

A kérdés nem is erről szól...

2023. aug. 18. 10:53
 15/18 anonim ***** válasza:
12es-sel értek tökéletesen egyet
2023. aug. 18. 13:40
 16/18 anonim ***** válasza:
De miért titok leírni, hogy mi a "problèma" vele?
2023. aug. 18. 13:40
 17/18 anonim ***** válasza:
Romát csak akkor fogadnék el, ha a családja sem a tipikus roma környezetben, mentalitással élne.
2023. aug. 18. 13:48
 18/18 anonim ***** válasza:
Jó leszel a cigónak cselédnek nekem elhiheted. Hallottam már olyat cigótól akinek az asszonya magyar a cigó meg dicsekedett hogy milyen jól elverte már megint meg letérdeltette stb vigyorogva mesélte a cigo haverjainak de azt még hozzá fűzte na és csicska magyar majd elhagyom addig ez van neki .
2023. aug. 20. 05:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!