Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abban a korszakodban, amikor csak szexet akartál az emberektől, volt egy személy a szívedben, akin nem voltál túl?
Nem volt ilyen korszak.
Én is kételkedem benne, hogy ez egy korszak.
Volt ilyen időszak. Nem voltam senkibe se szerelmes. Szimplán nem akartam kapcsolatot, nem ment volna a bizalom és időm sem igazán lett volna normális kapcsolatra. (Egyetem + munkahely + sport.)
Egyébként, akik azt írják, hogy szerintük nincs ilyen korszak, ők ugye nem adnak túl sok választ? Mármint, ha ennyire nincsenek tisztában az emberekkel, akkor nem túl valószínű, hogy ilyen témáknál értelmes hozzászólást tudnak írni. Kicsit olyan, mintha sokan csak a frusztrációik miatt írnának és nem is válaszolni akarnának.
Tavaly volt ilyen, igen, bár azok sem feltétlenül szexkapcsolatokként indultak, viszont kivétel nélkül mind elhaltak.
Azóta rájöttem, hogy ameddig nem vagyok túl valakin, addig senki mással sem érdemes kavarni, nincs értelme.
Ha majd teljesen túl leszek az illetőn, akkor talán újra elkezdek ismerkedni.
N
#7: Nyitott vagyok arra is, hogy szerinted így van. Esetleg képes vagy mellette érvet is írni? Mert én megtettem.
#8: "mert ki mondja, hogy aki mindenfajta kötődés nélkül tud szexelni, az majd párkapcsolatban is 100%-ig hűséges marad? "
Igazából bármelyik értelmes ember azt mondja, hogy van ilyen. Te is ezt mondod.
"viszont abban én is kételkedem, hogy ez mindenkinél csak egy korszak..."
Ez okés, persze, hogy nem mindenkinél egy korszak. Senki sem mondta, hogy ne lennének ilyenek. De, azt állítani (amit fentebb páran meg is tettek), hogy ez nem lehet csak egy korszak, egyszerűen nevetséges. És naponta írják itt az emberek a saját félelmeiket és korlátozottságukat tényként, rávetítve a külvilágra.
#9: Számodra egy szexuális aktus olyan, mint a maszturbáció?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!