Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az idő tényleg segít, vagy ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az idő tényleg segít, vagy ez csak szöveg?

Figyelt kérdés

Hiába mondják egyesek, hogy "mindent meg lehet oldani" meg ilyenek. Van olyan, hogy nem megy, hiába szeretnétek.

Ilyenkor mi van? El fog múlni? Lehet mást így szeretni? Hogyan lehet továbblépni?

2023. aug. 15. 22:08
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog semmi változni, ha te nem dolgozol azon, hogy változtass. Ha nem foglalod el magad és depizel egész nap egyedül, akkor nyilván m old meg semmit az idő.

Ha mész társaságba, új elfoglaltságot keresel, stb, akkor alakul az élet, nem a múlton rágódsz.

2023. aug. 15. 22:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még én sem hittem,hogy el fog múlni,de elmúlt, ma meg kb már nem is emlékszem arra mennyire szenvedtem akkor
2023. aug. 15. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
A másik közhely,hogy magadon kell segítened,Isten is megsegít.
2023. aug. 15. 22:27
 4/8 anonim ***** válasza:
82%

Igazából tényleg majdnem mindent meglehet oldani, DE az emberek a legtöbb dolgot nem akarják megoldani. Várják, hogy jöjjön valami csoda, de energiát nem tennének semmibe.

A kérdést amúgy nem értem, a továbblépés tök más téma.

2023. aug. 15. 23:13
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Igen, mindent meg lehet oldani, csak akarni kell.

Lehet-e mást így szeretni?

Lehet, sőt még jobban is.

2023. aug. 16. 04:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Tényleg segít az idő, halványulnak az emlékek. Hogy mennyi idő? Ez változó.
2023. aug. 16. 09:17
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem nem segített az idő. Új életet kezdtem, nem beszéltünk 10 évig. Ez idő alatt folyton gondoltam rá. Most felbukkant és ugyan úgy érzek mint régen.
2023. aug. 17. 05:45
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem az idő segít, hanem hogy feldolgozod magadban a történteket és nem engeded meg magadnak, hogy a mélybe taszítson!

Ha kell, szakembert is megkereshetsz mert nem szégyen. A lelki fájdalom is meg tud ölni, ezt hidd el nekem!

2023. aug. 20. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!