Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerlmes lett belém egy 20.éves lány. Azóta ez egy szerelmes sztori. Mikortól jogos a paranoia?
Én 26 vagyok. Elmondtam neki a 3 hónapos kapcsolatunkban, hogy mindent velem kommunikáljon meg, ne a bestiével ne az anyuval, hanem velem. Én is így teszek.
Amolyan tökéletes kémiát élünk meg, mások szerint mesébeillõen édesek vagyunk.
Minden kételyt és gondot átbeszéltünk, illetve a családoknál is befogadás van és szeretet.
Én mondtam neki, hogy sohasem hagyom el.
Ám a nõknek úgy néz ki, hogy sokkal nehezebb az elkötelezôdés. Hiszen ô azt mondja ha tervezünk az élet kiröhög minket.
Azelôtt nem gondolkodtam házasságban, de vele képes lennék erre. Erre ô elérzékenyült.
Most már jogos a paranoiám, hogy bármelyik percben felkelhet, kicsit másként érzi magát velem és szakít ebbôl kifolyólag?
Csak azért nem tud egyértelmûen elkötelezôdni mert nô? Vagy még túl fiatal?
Mindkettônk elsô kapcsolata.
Tradicionâlis kapcsolat, szóval nem szexelünk házasságig abban megállapodtunk. De abban is biztos, hogy velem akarja elveszìteni a szüzességét.
Azért nem tud elköteleződni mert te vagy neki az első egy 3 hónapos(lol) kapcsolatban. Ijesztő, hogy már házasságról beszélsz.
Senki nem akar 3 hónap után ilyet hallani a pasijától.
Vegyetek kifestőt meg Barbie- babát!
Két gyerek, akik megváltják a világot!
És még a nők nem racionálisak 😄🤣😁
20 évesen, első kapcsolatban 3 honap után, mirol beszélsz, ember!
Házasságig nem lesz szex?
Ti már 3 hónap múlva sem lesztek együtt. Bár most sem vagytok. A parkapcsolathoz hozzá tartozik a szex.
"Elmondtam neki a 3 hónapos kapcsolatunkban, hogy mindent velem kommunikáljon meg, ne a bestiével ne az anyuval, hanem velem. Én is így teszek."
Te tényleg 26 éves vagy? Nem inkább 16, aki arról álmodozik, hogy egyszer majd talán jön egy lány, aki nem kerüli el messziről az utcán, hanem csodálatos módon azonnal beleszeret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!