Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy olyan ember nélkül élni akit nagyon szeretek?
Hamarosan egy éve hogy elkezdtünk ismerkedni. Én Őt nagyon-nagyon megszerettem:( Ő jelenti számomra a világot és Ő az akiért bármit megtennék hogy boldog legyen. Viszont Ő nem szeret teljes mértékben leszar.
Nem tudom mit tegyek ennek lassan 1 éve és még mindig nem tudom elfelejteni. Minden éjjel róla álmodom stb. Próbáltam mást keresni, de senkivel sem jövök ki annyira hogy összejöjjek vele. Úgy érzem ez a srác lenne a számomra minden téren tökéletes ember, csak kár hogy nem szeret. Mit tegyek? Egyszerűen nem találok nála érdekesebb, jobb embert
1. Mitől olyan érdekes? Mondjuk belső tulajdonságok.
2. Mennyire ismered?
Tudja hogy szereted őt?
Megmondta kerek perec, hogy nem akar veled lenni?
Sose volt közöttetek semmi?
Esetleg boldog párkapcsolatban él?
"Úgy érzem ez a srác lenne a számomra minden téren tökéletes ember, csak kár hogy nem szeret" - Innen tudod, hogy nem ő a tökéletes ember számodra, mert Ő NEM SZERET. Nem lehet számodra tökéletes az, aki nem szeret, nem vágyik rád és nem érdekled ugyanúgy. Ezt el kell fogadnod és el kell engedned.
Az a személy aki neked való, az szeretni fog, érdeklődik irántad, keresi a társaságod.
Tini korunkban, mivel még nem rendelkezünk elég önértékeléssel, sokszor többre értékelünk másokat, mint kéne.
Az ha valaki nem érdeklődik irántunk, nem tetszünk neki, nem vonzó. Tanuld meg vonzónak találni inkább azt, hogy valaki figyelmes, következetes, becsületes, érdeklődő.
Az ilyen esetekben mint nálad, az történik, hogy nincs elég információd a személy valódi lényéről (még ha jól kijötttök és ismeritek egymást sem), így felruházod képzeletbeli tulajdonságokkal ahelyett hogy a valóságot látnád. Erre jó orvosság ha komolyan megismered és rájössz hogy miért nem felelne meg egy kapcsolatban számodra, vagy ha ez nem elérhető, akkor mint mondtam, egyszerűen többre kell értékeld magad, mint hogy olyan után fuss akinek nem kellesz.
Nincs mit vesztened, nincs miről lemaradnod, mert ha tényleg összeilletek és együtt kell lennetek, azt nem tudod elkerülni ha akarod sem. Itt viszont nem ez a helyzet.
Keress rá a "limerenciára" mint fogalomra, hátha az segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!