Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit vegyek/adjak a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek/adjak a páromnak évfordulóra?

Figyelt kérdés
Azért vagyok tanácstalan, mert nemrég volt a szülinapja, és ott már kimaxoltam az ötleteket :D Férfiről van szó, szereti a sebességet, de azt már szülinapra megkapta. Nyálas tárgyakat most nem szeretnék mert van belőle már egy rakással, és nem tudok újat kitalálni. A vacsi alap, családi és kettesben töltött nyaraláson is nemrég voltunk, így ez sem opció, mert időben (szabi) sem férne már bele. Valami kalandos élmény jó lenne, amit kettesben tudnánk csinálni. Hajózás is megvolt már, jetski is. Segítsetek 😃
2023. aug. 2. 19:31
 1/3 anonim ***** válasza:
0%
Bandzsi gyamping. 😂
2023. aug. 2. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki a szélcsatornát :)

[link]

Vagy szabadulószoba esetleg?

2023. aug. 2. 21:21
 3/3 anonim válasza:
Vannak neten oldalak, ahol vannak klassz élmények, tehát élményt lehet venni, szerintem nincs annál jobb :)
2023. aug. 2. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!