Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet a baj a barátommal? Tényleg valakinek ezt jelenti a "komoly kapcsolat"?
Egyre ritkábban találkozunk, kb. havonta-6 hetente és szerinte ez egy komoly kapcsolat. Rendes aranyos kifejezetten sértésnek veszi h csak arra kellek. Zárkózott srác nem bulizik nem nagyon jár el, csak egy barátja van. Viszont sokat játszik gépen, ez összefüggésben lehet ezzel, hogy függő és annyira benne él ebben a játékban?
Ha fel merem hozni neki h engem mi zavar egyből szakítani akar telefont szinte soha nem veszi fel, üzenetekre nem válaszol akkor nem értem míert akar kapcsolatot, mert nem viccelek tényleg komolyan gondolja azt mondja szeret és ez az ágyban is látszik (nagyon gyengéd mindig rám figyel ölelget bújik hozzám)nem hiszem el h vki ennyire meg tudja játszani magát.
Mit csináljak? Engem kicsinál már ez az egész hiába írok neki bármit nem változik.
Ez nem kapcsolat. Az hogy valaki bújós, még nem szeretet, csak ott akkor ilyen. Neked a testi érintés is lehet a szeretetnyelved, ezért is veheted ebből, hogy részéről ez igazi szeretet. Ez a havi egy találkozó katasztrofálisan kevés, ezt férfiként mondom. Ha valakit szeretek, akkor max 1 napig bírom, hogy nem beszélünk egymással, de akkor már hiányzik.
Sajnos ez a "komoly" kapcsolat részéről. Ezt nem megjátssza, hanem neki ennyi az igényszintje. Az durva, hogy neki áll feljebb, és szakítással fenyeget. Miért ki ő?! Hát akkor menjen... sokat nem vesztesz, ha ilyen ritkán méltóztatik felállni a fotelből.
Hát, figyi, még egy jól működő laza kapcsolatban is (ahol a szex a lényeg, de nem tárgyként, hanem emberként kezeljük egymást) ált. több találkozó van ennél, nem ignoráljuk a másikat, ha valamelyikünknek problémája, kérdése van, nem a menekülés a „válasz” stb. Ja, és csak mondom, hogy szexkapcsolatnál is általános az összebújva alvás, gyengédség, kézfogás.
Szakítanék. Teljesen mindegy, mi áll a háttérben, meghallgatni nem akar, neki ez így jó, míg te szenvedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!