Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, akiknek sminkel a barátnőjük! Mit gondoltatok először?
Mit gondoltatok akkor, amikor először láttátok teljesen smink nélkül a barátnőtöket?
Sminkkel vagy anélkül tetszik jobban neked?
Exem.mindig azt hangsulyozta minek a smink es tiltotta is
Igy termeszetes voltam de akkor meg sminkes r.bancokat lesett es amikor vki eskuvője volt es a menyasszony sminkben mukoromben fodrász csinalta hajjal volt el volt tőle ragadtatva.
De persze nekem tilos a smink a lakkozás is a magassarkú is a szoknya is.
Meg egy nő ne legyen r.banc hanem termeszetes ahogy meglett teremtve.
Azota csak beintek az ilyeneknek.
Én a kapcsolatunk alatt szoktam rá a sminkelésre.
A barátom nem örül neki, szerinte felesleges.
2,4 ezek tényleg idióták. Ezt csinálják, óóóó neki mindegy, akkor is tetszenél ha ilyen lennél meg olyan, smink az meg minek, ez mind hazugság úgy ahogy van, vagy pedig egetverő ostobaság hogy ennyire nem ismeri magát. Mindenesetre az biztos hogy nem igaz.
Persze mert nekik a smink az a túltolt túlfestett, a normál sminket nem veszik észre, a smink nélkülire meg azt hiszik ronda vagy beteg.
Semmire, mivel hogy már eleve nem jönnék olyannal össze, aki nem tetszik smink nélkül. Van szemem, azért azt férfiként én is látom, hogy valakin sok a vakolat és nem biztos, hogy olyan szép lenne nélküle.
Nekem mondjuk imponál, ha az a motiváció a sminkelés mögött, hogy nekem akar tetszeni, de ne essen túlzásokba és legyen magabiztos smink nélkül is. Egyébként meg úgy öltözködik, sminkeli magát, ahogy akarja, esetleg javaslatot teszek neki, hogy nekem mi tetszik éppen, azzal vagy él vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!