Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet szeretni 2 nőt egyszerre ?
Írtad hogy szereted a párod.
Ok, de kinek mit jelent a szeretet?
Szerte a világon léteznek olyan közmondások, amelyek a valódi szeretet értékét hangsúlyozzák.
Egy zulu közmondás ezt mondja: A szeretet nem válogatja meg, melyik fűszálra esik. A Fülöp-szigeteki emberek ezt mondják: A szeretet az élet sója. Egy libanoni közmondás a következőt állítja: A szeretet nem veszi észre a hiányosságokat, míg a gyűlölet felnagyítja a hibákat. Ehhez hasonló az ír mondás: A szeretet elrejti a csúfságot. A walesiek ezt mondják: A szeretet erősebb, mint egy óriás. A norvégok pedig ezt: Akit vagy amit szeretnek, az mindig szép. Egy angol így szólhat: Egy penny szeretet súlya felér egy font törvénnyel. Spanyolországban van egy ilyen mondás: A valódi szeretet mindhalálig tart.
A Biblia szerint: A szeretet türelmes és kedves. A szeretet nem féltékeny, nem dicsekszik, nem fuvalkodik fel, nem viselkedik illetlenül, nem keresi a maga érdekeit, nem válik ingerültté. Nem tartja számon a sérelmet. Nem az igazságtalanságnak, hanem az igazságnak örül. Mindent elvisel, mindent elhisz, mindent remél, mindent kitartóan tűr.
Ezekből eldöntheted számodra mit jelent a szeretet.
Kérdésedre válaszolva. Igen, képes szeretni az ember másokat is, akár több személyt is.
Talán finomítva ezt, beleszeretni, "szerelmes lenni" valakikbe, néha egyoldalú szokott lenni.
Még ha ez így is van, a szeretett egy kapcsolatban nem egyirányú, legalább is nem szabad annak lennie, mert akkor nem beszélhetünk kölcsönös szeretettről.
Amennyiben a párod nem venné ezt a pluszrománcot jó néven, így csak pusztán a Te vágyad maradna, ami meg egyoldalú.
Tedd fel magadnak a következő kérdéseket.
Őrülne a barátnőd, ha ezzel előrukkolnál Neki?
A barátnőd barátnője szeretné, ha Te lennél a párja?
Amennyiben igen. Megfelelne Neki egy "édes hármas"?
Ugyan úgy megfelelne ez a mostani barátnődnek?
Mi sülne ki ebből?
Bármelyik nő részéről, nemleges lenne a válasz egy közös kapcsolatra, úgy ez csak vágy marad számodra. Persze titokban szeretheted a másikat, amitől Te, de még Ő is szenvedhet majd.
Amennyiben meg majd Őt választod, úgy a mostani barátnőd szenvedhet, majd.
Ebben az esetben nem hinném, hogy szeretett lenne?!
Bocs a hosszas válaszért.
A #4-es vagyok!
Még annyit hozzátennék, hogy 4 év alatt ismerheted annyira a barátnődet, hogy tudd, mi a véleménye a hármasról...
Amennyiben nem ismered és kíváncsi vagy, úgy óvatosan terelheted a témát ez irányba.
Persze csak nem bántóan.
Ne azzal hozakodj elő, Te kíváncsi vagy milyen lehet, hanem Neki mi a véleménye az ilyen "kapcsoltról". Láttál, olvastál erről egy cikket vagy hallottad innen vagy onnan, stb...
Egyszer én is előhozakodtam hasonlóval anno a nejemnek. Persze nem szerettem mást, csak kíváncsi voltam mit mond és gondol erről. Neki válóok lenne egy plusz nő.
Szóval önös vágyainkat másokra ráerőltetni, nem szerencsés, mert általában visszafelé szokott elsülni.
Sok férfi számára vágyálom két szeretett nővel egyszerre lenni, de a nők nem vágy hanem, érzelmi alapon döntenek.
Két nő plusz egy férfi esetén a nőknek nem árt ha van egy kis biszex beállítottsága, különben nem viselnék el egymást egy pasival. Külön, külön meg féltékenyek lennének, - mit csinálhattak együtt nélkülem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!