Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm Budapestre akar költözni Debrecenből?
Lassan fél éve vagyunk meg, elég jó a kapcsolatunk.
Már az előtt jelentkezett budapesti egyetemre mielőtt mi összejöttünk. Most állásokra jelentkezik mellette. Nem szeret Debrecenben élni egy ideje, munkahely sem a legjobb.
Most már jár interjúra fel, állásajánlatokra. Szerintem hamarosan lesz állása is. Ő augusztus környékén fel akarna költözni.
Először mondta, hogy igy már nem vágyik Budapestre, hogy összejöttünk, de mondtam neki, hogy nem akarok az eredeti terveinek az útjába állni.
Aztán, hogy ez hogy tud működni távkapcsolatba? Hetente gondoljuk, hogy találkoznánk hétvégén, de szerintem ezt minden felnőtt tudja, hogy hosszú távon nem működik vagy 100 ból 1.
Ki mit tenne, én Budapesten nem tudom szeretnék e élni
A helyesírásod elég szar, az biztos. Kérdésben igazából azt kellett volna megfogalmazni, amire választ szeretnél kapni. Mi a kérdésed valójában?!
Az, hogy működne-e egy Debrecen-Budapesti távkapcsolat huszonéves korban?
Simán működhet, de nem garantált. Személyiségfüggő, és kapcsolatfüggő. Azért beszélhettek sokat neten is, bár igaz az nem ugyanaz, levelezhettek is. Néha meglepheted valamivel, pl. egy csomaggal, vagy egy hagyományos levéllel, amibe beleraksz valami kedves apróságot, vagy csak írsz, rajzolsz...
Bizalom és önbizalom azonban kell. Ha nincs, akkor várható a féltékenység, szorongás, hogy tuti megcsal, és akkor azt a kevés időt, amit együtt töltötök, azt is veszekedéssel töltitek ki.
Vonatozgass Debrecenbe. Nem veszed eszre,h leraz teged?
Ha annyira akarna,mar felkoltozott volna Pestre….
Az ilyen egysejtuekbol lesznek a zaklatok.
Gondolom draga ajandekokat adtal neki es azutan nem meri megmondani,h nem erdekled…..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!