Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bele lehet szeretni egy idegenbe?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bele lehet szeretni egy idegenbe?

Figyelt kérdés

Vagy az ilyet másképp hívják?

Veletek már fordult elő, hogy ti így voltatok egy ismeretlen felé vagy valaki belétek esett? Netán kölcsönösen?

Gondolok itt olyan ismeretlenekre, akiket azért gyakran látunk hétköznapi helyzetekben, de nem tudunk róluk igazán semmit.

Ha volt ilyen akkor mi lett a történet vége nálatok?

2023. júl. 7. 06:21
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Volt ilyen. Tini voltam és idealizáltam egy akkori sztárt, mert nagyon tetszett a külseje és szép volt a hangja. Felnőttem és azóta nem csinálok ilyet.
2023. júl. 7. 06:28
 2/23 anonim ***** válasza:
Én is éreztem ilyen és tudom, hogy irántam is volt ilyen. Nem tudom mi ez, szerintem ez nem szerelem vagy ilyesmi hisz akiről semmit de semmit nem tudsz mit is szerethetnél benne. Fura dolog.
2023. júl. 7. 07:06
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Számomra ez külső vonzódás volt, leginkább levetkőztettem volna :)

Ez nem "beleszeretni" ez inkább vágy.

2023. júl. 7. 07:35
 4/23 anonim ***** válasza:
Kémia. Aztán el kell jutni a beszélgetésig . Van amit bánhatsz sokáig ha nem léped meg..
2023. júl. 7. 07:40
 5/23 A kérdező kommentje:

Hogy tud akkor olyan szerelmesen rám nézni az illető?

Fura, de néha még úgy is érzem, hogy nem fontos, hogy bármit mondjunk egymásnak, úgyis tudja.

2023. júl. 7. 08:35
 6/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek fentebb szólóval, talán ez lehet az a dolog amit kémiának nevezünk. Mikor van egy megmagyarázhatatlan vonzalom ami, nagyon fontos!, több, mint a külső puszta megtetszése. Hiszen nagyon sok külsőre akár még sokkal szebb embert látunk nap mint nap, mégsem érezzük ezt a bizonyos vonzódást.
2023. júl. 7. 08:47
 7/23 A kérdező kommentje:
Na igen, pont hogy nem külső jegyek miatti tetszésről van szó.
2023. júl. 7. 08:50
 8/23 anonim ***** válasza:
Nem ezt hívják plátói szerelemnek?
2023. júl. 7. 08:57
 9/23 A kérdező kommentje:

8. Igen amúgy, lehet annak egy fajája.

Plátói lehet úgy is, hogy rengeteg dolgot tudsz a másikról, ez meg pont egy olyan eset, hogy csak benyomásaid vannak.

Másrészt a plátói nem viszonzott, ez meg annak tűnik legalábbis.

2023. júl. 7. 09:03
 10/23 anonim ***** válasza:
16%
Nőként igen, mert a nőknek csak a férfi külseje számít, azt meg rögtön látják. Férfiként nem, a férfiaknak a személyiségbe tudnak beleszeretni.
2023. júl. 7. 09:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!