Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam meg neki hogy vége?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy vége?

Figyelt kérdés

Igaz nem is voltunk soha együtt, de egyszer lefeküdtünk, meg csokoloztunk egy-ketszer. Viszont nagyon erősen kötődik hozzám, azt mondta én vagyok az egyetlen dolog amiért érdemes felkelnie és tudom hogy nagyon megbántanám.

Ha nem írok neki vissza aznap, akkor nagyon erősen szorong.

Azt hittem eltűnik, ha ritkábban írók vissza (eddig minden lánnyal ez volt), viszont már hónapok óta folyamatosan beszélünk és tényleg nem tudom hogy mondjam meg neki, hogy ne bántodjon meg. Nagyon aranyos lány :(((

2023. júl. 7. 03:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem vele, azt mondta, hogy szerinte csak nem vagyok tisztában az érzéseimmel, gondoljam át mégrgyszer, mielőtt végleg kizárom az életemből.
2023. júl. 7. 16:28
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát ne zárd ki az életedből, csak mondd, hogy jó ismerősök vagytok, a másik lányt akarod párnak, és őt nem.

Egyébként ez egy fontos momentum, hogy tisztázd magadban is és vele is, hogy KÖZTETEK mi van.

Mert egy másik nő miatt nem veszíti érvényét, ami köztetek van.

Azt kéne megindokold neki, hogy VELE mért nem akarsz semmit.

Nem elég vonzó neked, stb.

Vagy ha elég vonzó, azt is meg kell mondani.

Mert ez az emberben a legnagyobb kérdés, elég vonzó vagyok-e a kiválasztottamnak, vagy nem?

2023. júl. 7. 16:50
 13/13 Noren1989 ***** válasza:
Nem kezelik a csajt semmilyen személyiségzavarral, gondolom...
2023. júl. 8. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!