Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Jogosan tartom gyerekesnek,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan tartom gyerekesnek,hogy rock koncerten plüssöt vett magának?

Figyelt kérdés
Pasim kint volt külföldön 4 napos fesztiválon, és hazajött egy plüssel,amire azt mondta, szerinte menő. Én speciel gyerekesnek tartom,egy 34 éves férfitól.Kissé kiábrándító. Ha már efféle gondolatok járnak a fejemben, akkor nem igazán vagyok szerelmes,igaz?
2023. jún. 27. 03:01
1 2 3
 1/26 anonim válasza:
100%

Ha ezen az állásponton vagy, akkor szerintem alapból se szeretted őt. Ez úgy hangzik mintha minden kis apróságban hibát keresnél, hogy igazold a saját álláspontodat. Inkább hagyd őt ott, ha már egy plüssön is képes vagy fennakadni.

(Amúgy nem értem hogy miért gondolná valaki azt, hogy egy plüsst birtokolni gyerekes és kiábrándító. Főleg úgy, hogy nagy eséllyel az a plüss egy emléktárgy, az ott szerzett emlékeit szimbolizálhatja.)

2023. jún. 27. 03:25
 2/26 A kérdező kommentje:
Én gyerekesnek tartom.És ha már ezt gondolom, akkor valóban semmi keresnivalónk egymás mellett.
2023. jún. 27. 03:27
 3/26 anonim ***** válasza:
73%
Nem igen vagy normális
2023. jún. 27. 04:00
 4/26 anonim ***** válasza:
91%

Valóban, neki olyan nő kéne, akinek nincs karó a seggében.

Szereti a rockot és a plüssöket, nemsokára szingli... mi a száma?

2023. jún. 27. 04:15
 5/26 A kérdező kommentje:
Nah...remek páros lennétek. Szereted a mackós pasikat? Mert akkor remek választás.
2023. jún. 27. 04:16
 6/26 anonim ***** válasza:
7%

Igen az.

De mivel a 18-40 közöttiek nagy része valóban gyerek szinten van, lásd fesztiválozás, így a tudatlannak nem tűnik fel, hogy a média és a bugyuta közege alakítja a személyiségét.

Így a tudatlan gyermeknek ez a természetes, mert másolatember.

Azt hiszi a gyerekagyú, hogy a plüss az menő, miközben inkább nagyon gáz.

2023. jún. 27. 05:46
 7/26 anonim ***** válasza:
4%
30 felett aki szerelmes azzal van a baj sztem... Meg gyerek vagy ha szerelmi gondjaid vannak...
2023. jún. 27. 06:08
 8/26 anonim ***** válasza:
92%

Jobb mintha drogot bett volna.

Amugy nem neked vette, hanem magának?

2023. jún. 27. 06:13
 9/26 anonim ***** válasza:
37%
Aztán csodálkoznak a nők hogy úgy vannak kezelve ahogy… amibe csak lehet belekötnek, még egy nyavajás plüssbe is.
2023. jún. 27. 06:17
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
First world problems
2023. jún. 27. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!