Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ezek szerint semmit nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek szerint semmit nem jelentett neki az egész??!

Figyelt kérdés

Volt egy évekig húzódó se veled se nélküled ismeretségem valakivel, akivel már nagyon rég óta ismerjük egymást. Valamiért nem jött össze kapcsolat, általában én hátráltam ki. Mostanára nagy nehezen úgy éreztem, talán sikerült letennem róla és végleg elengednem. Erről tudni kell, volt idő mikor iszonyatos nehézségek árán erőltettem magamra, hogy ne keressem fel semmilyen módon. Aztán egyszer csak nem olyan régen mintha elmúlt volna a hiánya.

Alapvetően mikor tavaly utoljára találkoztunk és ismét nemet mondtam (úgy, hogy közben neki volt otthon párja…), letiltott mindenhonnan. Idén év elején összefutottunk egy mindkettőnk által kedvelt helyen, akkor bár nem beszéltünk, de amikor meglátott a reakcióin egyértelműen úgy láttam, még mindig érez valamit, de azóta sem történt semmi, csak annyi, hogy néhány hete észrevettem, hogy az egyik közösségi oldalon feloldotta tiltásomat. Kaptam az alkalmon és mivel én a történtektől függetlenül mindig is szerettem volna jóban maradni vele, küldtem neki egy követési kérést. Bár nem követett vissza, de egy nappal azután hogy elfogadta a követési kérést kitett egy 24 óráig elérhető történetet arról a helyről, ahol többször voltunk régen együtt nyáron több napra is. Egyszerűen mintha kést döftek volna belém, nem is arra a tudatra, hogy ott van, hanem hogy nagy valószínűséggel a barátnőjével van ott. Ezt akkora árulásnak éreztem, még ha esetleg direkt is csinálta, hogy bár én is oda terveztem idén menni nyaralni, de egyszerűen fizikai fájdalmat okoz már csak a helyre is gondolnom. Abban a tudatban, hogy valaki mással van ott, mikor az a „mi helyünk” volt. Fogtam magam és minden létező platformról letiltottam. Vajon neki ennyire semmit nem jelentett ez az egész?

2023. jún. 23. 13:36
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Jól látod, semmit nem jelentett. Itt az ideje neked is tovább élned az életed, nélküle.
2023. jún. 23. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Csak dugni akart, a többit pedig csak te láttad bele.
2023. jún. 23. 13:59
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Sajnos nem jelentettél neki semmit. Sőt, olyan, mintha direkt bántani akarna ezzel a képpel is. Jól tetted, hogy letiltottad, próbáld meg elfelejteni és tanulni ebből a dologból.
2023. jún. 23. 14:14
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
És mi van, ha azért rakta fel a képet, mert pont hogy jelentesz neki valamit?
2023. jún. 23. 15:09
 5/7 anonim ***** válasza:
Amúgy meg miért nem beszéled meg vele ezt?
2023. jún. 23. 15:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Mert lett volna lehetősége megkeresni mégsem tette. Ebből én arra következtetek, nem is válaszolna.
2023. jún. 23. 18:17
 7/7 anonim ***** válasza:
64%
Miért keresne, ha nem jelentesz neki semmit a számára?
2023. jún. 23. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!