Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? (kerjuk hogy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? (kerjuk hogy)

Figyelt kérdés

Na szoval:

8 evvel ezelott csinaltam kozepfoku nyelvvizsgat gimi utan es a szobeli vizsganal (beszelgetes, iras) amikor vartunk a folyoson akkor egy lany sokszor ramnezett meg szemkontakt volt. Miutan vege lett a vizsganak akkor utana hatalmas megbanas, szomorusag jott ram hogy nem kezdemenyeztem beszelgetest vele. Hogy sikerult szerinte a vizsga, hogy erezte stb.

Ezutan sokaig megprobaltam megkeresni Facen vagy a vizsgaztato szerven keresztul valahogy de hiaba.

Sokaig kuldolfod tartozkodtam es nemreg jottem haza 1-2 honapra. Ma edesanyammal utaztunk busszal egyik varosba es amikor a busz megerkezett buszallomasra akkor lattam hogy ő is buszon volt, en a helyemen ultem (telefonoztam vegig es csak par mp-ig tudtam szemlelni őt) ő meg mar keszult leszallni. Mikor raneztem akkor felismeres megjott hogy valahonnan nagyon ismeros,hatalmas impulzust ereztem hogy utana kellett volna futni es megkerdezni nem ismerem e valahonnan, olyan ismerosnek tunik vagy hasonlo, de nem tettem, na mindegy. Ez a feleszmelesutana jott ram valamivel, vagyis hogy ezt kellett tenni.

Mit tegyek szerintetek? Buszallomason varjak orakat tobbszor a heten es hatha meglatom es megbizonyosodok tenyleg ő az?

2023. jún. 16. 15:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
91%
Tedd azt.
2023. jún. 16. 15:24
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan, ha van rá időd, kedved, bár nem értem mi értelme van, ha 1-2 hónap után mész vissza.
2023. jún. 16. 15:37
 3/11 A kérdező kommentje:
Masok szerint?
2023. jún. 18. 16:33
 4/11 anonim ***** válasza:
El ne kapkodd, bármit is teszel, Isten ments...
2023. jún. 19. 17:40
 5/11 A kérdező kommentje:
Masok szerint?
2023. jún. 27. 11:23
 6/11 anonim ***** válasza:
Ha van erre időd, akkor üldögélj azon az állomáson abban az időszakban, amikor ő ott leszállt, és ha szerencséd van, akkor meglátod újra. Másképp nem nagyon tudod megtalálni.
2023. jún. 27. 13:40
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Ember, kétszer is elcseszted! Oda kellett volna menni! Várhatsz rá, aztán majd harmadszor se mersz odamenni? Megvolt a lehetőséged. Már rég kiderült volna, mi a helyzet.

Bocs, ez az őszinte véleményem!

Ha van időd ott üldögélni, megteheted, hátha szerencséd lesz. De 8 év után szerintem ő már rég elfelejtett, akkor kellett volna szólnod.

40/N

2023. jún. 28. 08:39
 8/11 A kérdező kommentje:

Tudom, hogy meg nyelvviszgan kellett volna beszelgetni vele. Hidd el, rengetegszer megbantam, hogy nem tettem meg anno. :/

Azota senkivel sem volt olyan/annyi szemkontaktusom.

2023. jún. 28. 10:51
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

#8 Sajnálom, mert ez a hajó lehet, hogy végleg elment. Nagy az esélye. De ha ennyi év után is így gondolsz rá... Szívből sajnálom. Én ezért mondom mindig, hogy annál, amit megtettél, csak egyvalamit bánhatsz jobban: azt, amit NEM tettél meg.

#7 voltam

2023. jún. 28. 10:54
 10/11 A kérdező kommentje:

Koszonom az egyutterzesedet, kedves toled.

Egyetertek az utolso mondatoddal teljes mertekben.

Ugye szoktak mondani, hogy az "ido" (csak a Most, jelen pillanat letezik, az ido illuzio) minden sebet begyogyit/ ennek mulasaval konnyebb azon dolgok elengedese amiket megbant az egyen a "multban", hat azt kell mondanom hogy krvara nem igy van, sot, meg rosszabb az elet elorehaladtaval...

2023. jún. 28. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!