Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire fog beleszólni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire fog beleszólni a korkülönbség a kapcsolatunkba? 21/L

Figyelt kérdés
Nemrég költöztünk össze barátommal, aki 33 éves. Nem sokat vagyunk együtt, mivel pszichiáterként dolgozik egy kórházban és a legtöbbször nincs túl sok energiája ahhoz, hogy közösen csináljunk valamit. Sokszor előfordul, hogy amikor meg neki van szabadnapja, akkor pont én dolgozom és elkerüljük egymást. Családomtól megkaptam már, hogy szerintük ez a kapcsolat nem működne a korkülönbség miatt és hogy ez csak később fog kijönni. Valamelyik nap amikor a családomhoz elvittem, nem igazán törték magukat, hogy megismerjék, mondván, hogy úgysem fog sokáig tartani..
2023. jún. 6. 20:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne vidd sokszor haza, legyetek együtt amennyiszer csak tudtok otthon, vagy máshol, ismerjétek meg egymást, ki mit szeretne, tervez stb és abból kiderül, hogy összeilletek, vagy se.
2023. jún. 6. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Neked még nagyon sok minden változhat az életedben, másik munka másik város, ami lehet, hogy költözéssel jár, nála is lehetséges mindez de sokkal kisebb eséllyel.

12 év korkülönbség sokaknál van.

Ha 25 lennél ő meg 37 kicsit más lenne már.

Persze semmi sincs kizárva, mindenre megvan az esély.

Egy a biztos! Ne éld bele magad teljesen. Ne érjen váratlanul ha mégsem maradtok együtt.

2023. jún. 6. 20:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen a korkülönbség inkább az hogy elkerülitek egymást. Persze ha ez csak egy időszak az még belefér csak ne váljon rendszeressé. Valamilyen úton módon kéne egymásra időt keríteni.
2023. jún. 6. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

Tegnap volt itt egy csaj kérdése és 16 év korkulonbseg volt, ő volt 22 a pasas meg 38 és azt írták, hogy legyen vele nyugodtan, miért ne működne.

Akkor 12 év miért olyan probléma?

Azt ecseteltem ott, hogy 16 év már eléggé nagy szakadék, erre fel itt meg 12 év miatt ki vannak akadva...

Rajtatok múlik csak. A 12 év még talán elfogadható kategória.

2023. jún. 6. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem ez így együtt már egy redflag hogy egy 33 éves ráadásul pszichiáter (akik amúgy nem százasok) ilyen fiatal lánnyal kezdjen. Nyilvánvaló, hogy nincs ideje normális kapcsolatra, de egy fiatal lányt hülyítgetni igen, mert nincs nagy munka benne, te már odáig vagy érte és össze is költöztél vele annak ellenére hogy alig tudtok és alig fogtok együtt időt eltölteni a munkája miatt. De lesz ki vezesse neki a háztartást, meg lesz friss puncija az ágyban. Ne haragudj kérdező, de ezt nevezem tankönyvi naivitásnak.
2023. jún. 6. 21:07
 6/8 anonim ***** válasza:
51%
Fiatalon simán működik, 10-12 év még nem is vészes. Nálam a max 15 év volt, a lány volt 23 én pedig majd 38. 1 évig éltünk együtt. Ő kifejezetten profitált abból, hogy idősebb voltam, de legbelül tudtam, hogy ez csak időleges. Ő lépett le egy másik sráccal, de legalább őszinte volt, mai napig szoktunk beszélni, néha tőlem kér tanácsot fiú ügyekben.
2023. jún. 6. 21:10
 7/8 anonim ***** válasza:
28%
A pácuwnse voltál gondolom..
2023. jún. 6. 21:43
 8/8 anonim ***** válasza:
70%

Nem tűnsz hülyének :)

Ne a mi véleményünk legyen a mérvadó.

Nem a korkülönbség választ szét két embert.

Élvezd ameddig tart, egy év 10 év, 40év az csak rajtatok múlik :)

2023. jún. 6. 23:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!