Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ütött belém hirtelen? Úgy rámtört a szerelem és a szomor
Figyelt kérdés
Kifejtem: 21 vagyok és van egy lány aki télen megtetszett de még nem "crusholtam" rajta csak úgy simán tetszett azt heló. (A crush ha valakivel megszállott leszel és egésznap rá gondolsz, kb).
Egyszer dumáltunk csak és akkor nem tudom mi volt, mintha egy érzelmek nélküli robot lettem volna. Nem akart tudatosulni hogy mennyire tetszik nem csak a külseje de a személye is,hogy mennyire jó vele beszélgetni. Most júniusban rámtört ez az érzés hogy úristen ő életem szerelme és találkozni akarok vele különben belebetegszek, komolyan. Mint valami kapuzárási pánik. Gondolkozok, hogy ezek az érzések hol voltak és mért pazaroltam el ennyi időt, még ha legalább haverok lennénk mostanra de az se.
2023. jún. 5. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!