Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tehetnék, hogy hívjam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, hogy hívjam fel magamra a figyelmét?

Figyelt kérdés

Két/három hete néha összeakad a tekintetem egy sráccal a munkahelyen, de ezen kívül nem történik semmi, viszont én szeretném. A nevét sem tudom, odamenni hozzá nem akarok, nem vagyok rámenős típus, sőt könnyen zavarba is jövök. Viszont felakarom magamra hívni a figyelmét, hátha ad egy jelet vagy akármit. Észrevettem, mióta ott dolgozok mindig máshol cigiznek a haverjaival, viszont ma ott cigiztek ahol mi, pont egymással szemben ültünk le, és észrevettem, miközben sunyiban ránéztem, hogy úgy tartja a telefonját, mintha levideózna/fényképezne.

Tetszik nekem, viszont nem tudom, hogy ez kölcsönös e, lányok/fiúk segítségét szeretném kérni, hogy mit tehetnék, hogy felhívjam magamra a figyelmét. Köszönöm! :)

2023. jún. 1. 23:33
 1/4 anonim ***** válasza:
67%
Nos ez elég nehéz ha nem akarsz beszélni vele. Tudod szerintem főként akkor jössz rá hogy összeillesz e valakivel ha dumáltok. Miért nem szeded össze a bátorságod inkább? Szerintem egy új haj vagy egy tetko a homlokodra nem biztos hogy a legjobb módszer. (mondjuk a tetkó lehet nagy poén lenne, csak mondom)
2023. jún. 1. 23:37
 2/4 anonim ***** válasza:
81%
Nincs valami céges rendezvény, munkahelyen kívül? Ott esetleg könnyebben elindulhatna a beszélgetés. A nevét pedig valahogy addig tudd meg, vannak erre praktikák. Ha például nemrég kezdtél, megkérhetsz egy másik kollégát, hogy mondja el, kik vannak a többi csapatban, mert ismerni akarod azokat, akikkel együtt dolgozol. Így legalább már fbról kiderítheted, van-e párja, lenne-e esélyed.
2023. jún. 1. 23:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Néha mehetnél egyedül rágyújtani, akkor nagyobb az esélye, hogy megszólít. Bár az ilyen munkahelyi dolgok rosszul is elsülhetnek, jobb máshol ismerkedni.
2023. jún. 2. 04:35
 4/4 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerûen menj oda hozzà, hogy van e tûze, mert rà akardz Te is gyùjtani!
2023. jún. 2. 04:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!