Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év korkülönbség túl sok, vagy még vállalható?
Nekem 40 éves férfiként ez túl sok lenne. :D Sem egy másfél hónapos csecsemővel, sem egy 80 éves nénivel nem akarnék együtt lenni, pedig egyébként nem tartom lényegnek a korkülönbséget. Csak azért törvényt ne sértsen, és a két fél között legyen meg az összhang. Nekem is voltak már extrém korkülönbséggel kapcsolataim, de ez még nekem is sok lenne.
De ha neked működne, akkor hajrá. Ismertem olyan 19 éves csajt, aki 60+-os emberrel volt együtt. (És fixre tudom, hogy nem a pénz miatt voltak együtt, ugyanis ismertem mindkettejüket.) Ha nekik ez jó, akkor legyenek boldogok. Nekem sok lenne, de nem mások véleményével kellene szerintem foglalkoznod, ha a magánéletről van szó.
És hogy? 25 évesen egy nyugdíjas bácsi a párod?
Szerencsétlen szüleidre is gondolj, mert még ők is csókolomot fognak neki köszönni.
papa komplexus.
dehogy sok, pont össze illettek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!