Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek akkor ő töjéletesen megvan nélkülem?
Figyelt kérdés
Egyik barátom letiltott, mert a barátnője féltékeny rám és a lány kérte meg rá. Azóta e-mailben ír nekem, viszont csak akkor ha én kérdezek valamit. Olyan 2 hete le vagyok tiltva, pedig volt egy balesetem is, azt sem kérdezte meg hogy vagyok.2023. máj. 22. 20:46
1/5 A kérdező kommentje:
Tökéletesen*
2023. máj. 22. 20:46
2/5 anonim válasza:
Többet ér neki a barátnő, mint te, ennyi.
3/5 anonim válasza:
Valószínűleg igen. A barátnőjével jól megvannak, a lány ezt kérte, neki meg nem volt annyira fontos a ti barátságotok, hogy kiálljon érte. Nekem van egy férfi barátom, akivel 20 éve tart a barátság. Megismert egy lányt, aki azt mondta, hogy ő nem hisz a férfi-nő barátságban, így a kapcsolatuk érdekében zárja le a mi barátságunkat. Ez akkor volt, mielőtt be akart minket mutatni egymásnak. Aznap a barátom bepakolta a csaj holmijait az autóba és végleg hazafuvarozta. Nem miattam. Hanem azért, mert a párja elkezdte a saját érdekei szerint átalakítani az életét. A te barátodat ez láthatóan nem zavarja, vagy puhapo:cs ahhoz, hogy kiálljon a saját döntései mellett, esetleg tényleg nem érdekled annyira.
4/5 anonim válasza:
Kérdező szerelmes vagy belé ha ide írtad ki a kérdést most olvastam el a kategóriát. De ő beléd nem az, még barátnak se tart nemhogy lenne esélyed barátnő pozícióját átvenni. Neked abban mi jó van, hogy letiltott, de email-ben sem érdeklődik, csak dob pár szót vissza? Nem gondolod, hogy nagyon megalázó szituációban vagy, mi nyitná ki a szemeid, hogy rájojj, hogy nincs nála esélyed?
Persze nehéz én értem, mert szerelmes vagy, de hidd el sokkal többet szenvedsz így, mint nélküle tennéd. No kontakt kellene minden lehetséges formában. Ő nagyon jól megvan míg te szenvedsz. Elég fejbekólintás ez a tény? 🤔🙄
5/5 anonim válasza:
Nyilván tökéletesen elvan a barátságotok nélkül, ha ilyet megtett. A barátnő biztos fenyegetve érezte magát attól, hogy annyira tapadsz a pasijára, hogy letiltást kért, a pasinak meg vsz. nem vagy fontos, hogy ezt meg is tette. Bakker, milyen dolog már letiltatni valaki?! Mint valami kullancsot...Neked nincs pasid, aki érdeklődne a hogyléted felől ahelyett, hogy ilyen alamuszi, kétszínű f..szt hiányolsz, aki egyrészt: megaláz a letiltással, másrészt: ha emailen meg irkál, akkor átveri a barátnőjét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!