Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Kibe voltál szerelmes életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kibe voltál szerelmes életed folyamán?

Figyelt kérdés
2023. máj. 22. 13:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Az osztálytársaimba vagy akivel egy suliba jártunk, de nem egy osztályba. Név szerint: Bianka, Szabina, Lili, Réka és Gitta. Hát, sajnos egyikkel se jöttem össze.:(
2023. máj. 22. 13:28
 2/21 anonim ***** válasza:
Norbi, Janó, Viktor, Boti, Andris, Balázs, Tamás.
2023. máj. 22. 13:33
 3/21 A kérdező kommentje:
Ezekbe mind én is, meg persze belétek.
2023. máj. 22. 13:39
 4/21 anonim ***** válasza:

3: De aranyos vagy, köszi.:)

<3

2023. máj. 22. 13:55
 5/21 anonim ***** válasza:
És még kikbe voltál szerelmes?
2023. máj. 22. 13:55
 6/21 A kérdező kommentje:
Ti vagytok aranyosak, irulok pirulok.
2023. máj. 22. 13:59
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

A jelenlegi páromba, és korábban egy egyetemi társamba.

Óhh, de jó is szerelmesnek lenni. Csak ne kéne olyan sokat küzdeni érte, meg felborítani az életemet.

2023. máj. 22. 14:15
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én kiskoromba a Jessica című sorozatba volt az a srác,már nem tudom hogy hívják de meghalt. Nekem gyerekkoromba ő belé voltam szerelmes:D Nagyobb koromba meg egyszer lementem egy box edzésre és nagyon megtetszett az egyik srác. Persze az ilyenekből nem lett semmi,de annak idején tiniként jóket nevettem ezen minden apró jelre azt hittem hogy majd bejövök neki:D Most meg felnőttem és nem tetszik senki:D
2023. máj. 22. 14:30
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Voltam szerelmes az egyik osztálytársamba, vele sajnos nem jött össze a dolog. Később beleszerettem a középiskolai rajztanáromba, akivel sokkal később össze is jöttem. Most lehet lepontozni, de így volt.
2023. máj. 22. 15:13
 10/21 anonim ***** válasza:

A második párom nagy szerelem volt, tényleg az az igazi

Kár hogy megcsalás lett a vége

Mégis jó emlékekre gondolok belőle

2023. máj. 22. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!