Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csináljak? Ebből lehet még esetleg valami?😅
Nem feltétlen mondanám magam “felnőttnek”, de mivel 18 vagyok, ez már nem a tini párkapcsolatok kategória, bocsi.
Szóval tavaly nyáron volt egy srác akivel táncoltunk egy csnk koncerten, és nagyon jó volt, tök jól éreztük magunkat. Aztán amikor a Budapest parkban is összefutottunk egy koncerten, akkor elkezdünk ténylegesen is beszélgetni, és nem csak az a “kicsit ittasan kimentünk cigizni” beszélgetés, ami a csnk koncerten volt. Ezek után többször csapódtak hozzánk a társaságukkal a nyár folyamán iszogatni, meg minden ilyesmi. De utána mind belekezdtünk a 12-be , és nyilván a tanulás került előtérbe. A (tegnapi) ricsárdgír koncerten viszont megint összefutottunk. Jól meg is beszéltük, hogy ez ilyen érettségi gőzkiengedős buli mindenkinek. Aztán elkezdődött a koncert, egymás mellé álltunk be, iszogattunk, táncoltunk, minden ilyesmi, és utána csókolóztunk is, ő volt a második srác életemben akivel csókolóztam.😅 Nekem haza kellett jönnöm a koncert után, mert így beszéltem meg itthon. De nem olyan rég rám írt, hogy ő akkor ért haza, és azon gondolkozott találkozunk-e Fishing on Orfű-n, vagy ilyesmi. Mondtam neki, hogy persze. Azt mondta, már alig várja, aztán még kicsit írogattunk, és azt írta, hogy tavaly nyár óta várt erre a csókra, csak nem akarta a pillanatot ezzel elrontani. Annyira jól esett, hogy ezt mondta, és az az igazság, hogy nekem is már tavaly nyáron megtetszett, bár a tanulás nekem minden ilyen “érzést” a háttérbe szorított, de most megint fellángolt ez bennem. Ezek után azt is megkérdezte, hogy nincs-e kedvem vele beülni a Bambiba egy meggysörre. Ami azért durva, mert tavaly voltunk ott, és mondtam, hogy imádom azt a helyet, és a meggysört ott. Elég durva, hogy erre így emlékszik. Nem tudom lehet-e ebből valami, mert őszintén nem gondoltam, hogy az én súlycsoportom. Konkrétan meglepődtem mikor megcsókolt, és kellett pár pillanat mire felfogtam mi is történik. Őszintén nagyon örülnék, ha ez összejönne. Emellett viszont sosem volt még kapcsolatom, de még csak nem is “kavartam” senkivel. És elég zavarbaejtő, hogy ő viszont mennyire vonzó, uram isten…
Szerintetek mit csináljak?
Nem a kortól lesz valaki felnőtt, és így, hogy meg kapcsolatod sem volt, pláne nem felnőtt párkapcsolatok kategória.
Hogyhogy mit csinálj?
Jelenleg semmit, várj, hogy esetleg randira hív e. Ha nem, akkor nem akar semmit. Bár nekem ez is furcsa, egy éve is bejöttél neki, de nem lépett.
Mondani bármit mondhat az ember, a tettek számítanak. Most kicsit úgy tűnik, hogy próbál a közeledbe férkőzni, de ezt nem feltétlenül párkapcsolat kialakításából teszi.
Azért írtam oda az elejére, mert ha a tini kategóriába írom ki, és elírom, hogy 18 vagyok, a moderátorok átrakják ide, láttam már több ilyet.
Amúgy randira hívott, a meggysörözés amit írtam, az nekem teljesen úgy jött le.
Aranyos sztori egyebkent, es nagyon magyar a CSNK-val, a parkkal, az orfuvel meg a bambival :D kicsit mintha Leiner Laura irta volna :D
Mi az, hogy mit csinalj? Beszelgess vele, randizzatok. Aztan ha mar eltelt par randi es meg mindig nem tudod, hogy o mit akar, akkor jelezheted neki, hogy egyebkent teged csak a komolyabb dolgok erdekelnel, nem akarsz laza kapcsolatot.
A ricsárdgír felbomlott, nem? Ma mentek kispálra?:)
Na mindegy. Jóval idősebb vagyok, de mintha rólam ment volna a kérdés, a tinis részeket kihagyva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!