Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fizikai munkától elvisehetöb a szerelmi bánat ?
Némileg igen. Voltam hasonló helyzetben, a vége az volt, hogy kb osszeestem az építkezésen, később elsírtam magam, aztán megint alig volt bennem erő/élet.
Szóval nem volt energiám, mert a leli fájdalom annyira kikészített, hogy nem volt erőm dolgozni.
Később viszont mikor már kicsit megerősödtem, jó hatással volt rám a fizikai fáradság, nem volt energiám agyalni, kattogni, de csak azt hittem....később hozzá szoktam a fizikai munkához, tehát már hiába értem haza, nem voltam fáradt, viszont felfedeztem magamon azt, hogy az izmaim nagyobbak, a fizikumom, állóképességem teljesen más lett, pozitív értelemben, jól éreztem magam, de csak azt hittem....nem adott semmilyen plusz löketet, hogy izmosabb lettem, aztán jött az alkohol....mikor ahhoz is hozzászoktam, jöttek a drogok, mikor ahhoz is hozzászoktam, jött a kettő együtt, plusz a különböző nyugtatók, stb, pszichológus, pszichiáter stb stb....végül 3 év múlva sikerült kimásznom a szerelmi bánatból.
Nem mondom, hogy büszke vagyok rá, hogy mélyre süllyedtem benne, de legelabb van egy mércém már, hogy hova nem szabad eljutnom, mitől tartsam magam távol.
Szerintem egy jó pszichológus többet ér ebben az esetben, érdemes írnod, kiírni magadból valamilyen formában a fájdalmat, rajzolhatsz is, festhetsz, hallgass zenét, olvass, nézz filmeket, sorozatokat, esetleg menj közösségbe, vannak facebookos csoportok ahol megosztják a szerelmi bánat velejáróit, az is sokat segít, hogy látod, olvasod, hogy másnak is van ilyen, hogy másnak is piszkosul fáj, indíthatsz csevegést a témában és beszélgethetsz a fájdalmadról, megoszthatod másokkal, mások is veled a fájdalmat, ne akarj mindent egyszerre, szépen lassan haladj az úton, hogy legyen időd megemészteni a fájdalom okozta állomásokat.
Kb ezeket tudtam neked írni, amik pozitív irányba vihetnek el.
A fájdalmat nem lehet megspórolni.
Sőt elmúlni sem fog, csak egy idő után úgy ébredsz, hogy már nem zavar.
A fizikai munka szerintem mindenképpen jó arra, hogy segíthet abban, hogy sokat és mélyen aludj, ami viszont tényleg használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!