Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Minden nőt meg lehet nevelni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden nőt meg lehet nevelni?

Figyelt kérdés
veréssel vagy manipulációval vagy valakire nem hat?ezt lányként kérdem

2023. máj. 13. 09:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
53%

Semmivel sem lehet megnevelni felnőtt embert. Csak az olyat tudják az ilyen férgek maguk alá hajtani akik eleve sérültek. Tehát nem ezek a férgek "nevelik meg" hanem ezek a szerencsétlenek már a szüleik által lettek ilyen lelkisérültek. Ha az ilyeneket megtalálják a szemétládák akkor uralkodhatnak felettük (és sajnos megtalálják őket...)

De nem ők nevelik meg. Hanem egyszerűen csak megtalálják az ilyen manipulálható betegeket.

Engem az életben nem nevelne meg senki az biztos. Szerencsére jó családból jöttem, egészseges önbizalmat és öntudatot kaptam, nem is vagyok a bántalmazók célpontja. Leveszik hogy velem nem packázhatnak.

2023. máj. 14. 20:13
 12/13 anonim ***** válasza:
57%
Nem értem, miért kéne egy felnőtt embert megnevelni? Tartsuk már tiszteletben a másikat.
2023. máj. 17. 08:56
 13/13 anonim ***** válasza:
65%
10 éves korig lehet nevelni egy embert.
2023. máj. 17. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!