Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet valaki nagyon szerelmes ugy, hogy szavakkal nem fejezi azt ki?

Figyelt kérdés

Nem mondja magatol, hogy “hianyzol”, ritkan azt hogy “szeretlek”, vagy mas ilyesmi kifejezesek, amivel kinyilvanitjuk, hogy szerelmesek vagyunk.

A baratomrol van szo. Erzem, hogy szeret, de szeretnem tole ezeket hallani, bar az elejen mondta, hogy ezeket o nem igazan kepes magatol mondani, de viszonozza, ha en mondom. Ettol meg lehet valaki igazan szerelmes?

2023. máj. 13. 01:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Igen
2023. máj. 13. 01:45
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idősek vagytok?
2023. máj. 13. 04:25
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondok neked valamit,amit három olyan kapcsolat alapján állítok,amikben engem hagytak el ..

Ha ezeket hallod ,szinte naponta :

" szeretlek, nagyon nagyon"

" hiányoztál ,de durván"

" nem tudok nélkuled élni"

vagy esetleg képeslapon,ajándékkártyán leírva is megkapod,akkor erősen kételkedj.

Mindhárom párom,de főleg az utolsó szinte naponta többször is mondogatta. Előtte való napon is,amikor másnap délben szakított és elhagyott valakiért..

Már azt hiszem el,ha tettekben,érzésekben nyilvánul meg valami,nem a szavakban...

" Words d'ont cam easy" - ahogy a régi sláger mondja.

2023. máj. 13. 05:50
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is azt gondolom hogy az a fontosabb hogy te hogy érzed, el mondani el lehet ezerszer is, ha nincs mögötte egyébként semmi, az úgy nem is sokat ér.

Beszéljenek inkább a barátod cselekedetei, ha úgy érzed szeret, az valószinűleg úgy is van. :)

2023. máj. 13. 06:33
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
A cselekedeteiból, a segítségadásaiból, pl.: ha segít a cipelésben, takarításnál, akkor tuti szeret. Neem mindenki tudja kimondani, hogy "szeretlek".
2023. máj. 13. 06:39
 6/17 anonim ***** válasza:
Lehet, én is ilyen vagyok.
2023. máj. 13. 06:55
 7/17 anonim ***** válasza:
76%

31 éve vagyok férjnél. Életemben egy kezemen meg tudom számolni hányszor mondtam ki azt hogy szeretlek, vagy hiányzol. Boldog házasságban élünk egyébként.

Én sem tudom kimondani. Szerintem ez a szó a leghazugabb szó a világon.

2023. máj. 13. 07:01
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

Jah és mikor udvarolt, kb.megörült értem, minden nap akart velem találkozni, a csillagoakt lehozta volna nekem ha kérem.

De nem mondta, higy "szeretlek".

2023. máj. 13. 07:22
 9/17 anonim ***** válasza:
Van, aki nem hisz a szavakban. Az én férjem mondjuk gyakran mondja nekem, hogy szeret, de azt a szót nem hajlandó használni, hogy imád, mert szerinte az a vak, beteges szenvedélyt fejezi ki, ő pedig igazából szeret.
2023. máj. 13. 07:36
 10/17 anonim ***** válasza:
78%

Én kb tinin meg 20-23 évesen voltam olyan hogy nem merem kimondani és állandóan görcsöltem rajta miközben nekem csupa szívből szeretettel mondták mindig (az épp aktuális barátom)

Rengeteget gyakoroltam otthon is a tükörben hogyan kéne természetesen kinyögni.

Aztán volt egy barátom aki laza jófej így aki mellett megfelelési görcseim se voltak, és ő kérdezte miért nem mondom rossz neki hogy nem hallja tőlem, na akkor kimondtam és nagy röhögés lett belőle hogy ez kegyetlen rosszul hangzott (eröltetve a sok gyakorlás után),akkor sikerült elengednem a görcseim mellette csak, később már lazább lettem én is és bátran mondom akár napi 100szor is, általában mindig olyanokkal járok akik kérik igénylik hallani, meg mondják is mint a filmekben is ha letesszük a telefont is "szeretlek puszi", vagy "ugye szeretsz"? "Mondd, hogy szeretsz" ha épp haragszom akkor is kérik.

Egyetlen olyan kapcsolqtom volt csak amiben fukarkodnak ezzel a szóval és évente egyszer ha mondta akkor is csak azért mert rezgett neki a léc, akivel csak szexkapcsolatban voltam. Ivel szexkapcs volt igy értelemszerűen ismerkedtem mellette hogy majd lesz barátom, ez nem tetszett neki ezért jött a szeretlekkel meg azzal hogy járjunk is, aztán a "kapcsolatban" degradálo volt hogy mintha nekem kéne örülnöm annak hogy ő velem van es nem csal meg, el volt szállva magátol, nőzött is igy amikor kidobtam megint feltette a szeretlek lemezt, meg azóza is kapar(3 éve folyamatosan)de már megutáltam még akkor, ez azóta sem változott semmit.

2023. máj. 13. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!