Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tenni, véget vetni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tenni, véget vetni?

Figyelt kérdés

Az új barátom nagyon jóképű

, okos es kedves. Keresi a kedvem. En egy jó humorú, szep arcú nő vagyok de kissé telt mostanában , emiatt csodálkozom is hogy egy ilyen pasi rámnézett. Nem keresem vele az intimitast, mert nincs eleg önbizalmam es meg úgy érzem rövid az ismeretség, 2 hónap, de ő folyton keresi es folyton ölel es puszil. Szexre is sor kerult mert valósággal kiharcolta, de kiderult hogy nehezen jön erekcióba. Viszont kielégítettem 2 szer, 2 het alatt,( ő is megpróbált engem de nem tudtam elvezni orallal) amivel vegul utolag bevallotta hogy nagyon elégedett volt h isteni vagyok. Egyre szerelmesebbnek nez ki, sokat ölel puszil de nem jön erekcióba szex közben de folyton erőlteti h szexeljunk. Kissé furcsa mar es nem ertem mit szeretne miert nyomatja folyton a szex témát.

Az az érzésem hogy nem tart vonzónak szexuálisan, csupán a szemelyisegem vonzza. De folyton rajtam van ölelget.

Mit lehet tenni, barát zónát nem akar.

43 eves

2023. máj. 12. 19:24
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Zajlik az impotencia, csak még magának sem hajlandó beismerni. Ezért erőlteti mindig.
2023. máj. 12. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
69%
Ez a fazon nem impotens, de hogy veled kapcsolatban van valami benne az tuti. Azért erőlteti a fazon mert gondolom másnál nincs probléma a férfiasságával, de nálad van. Ha impotens gyanus lenne a fazon akkor szájjal sem tudnád kielégíteni, és inkább kerülné az aktusokat. Veled kapcsolatban van a gond.
2023. máj. 12. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
2+ Érzelmileg másé a fazon. Sajnálom. Totál egyértelmű.
2023. máj. 12. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:
2 es es ha nem jövök be neki miert erőlteti ? Hany alkalom kell neki h rájöjjön, hogy nem kellek neki? Ezt meddig kell kísérletezni ?
2023. máj. 12. 19:38
 5/6 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem is valamiféle impotencia gondja van. Vagy csak tul sok pirnót nézett, azért nem működik rendesen.

Azt nem hiszem hogy ne érdekelné a kerdező, valamit biztosan érez is.

2023. máj. 12. 19:51
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Az impotenseknél ez a szex. Erőltetés és izzasztó munka. Nem nagyon találna erre senkit ezert nyal csicskul csak.pláne ingyen is vagy neki gondolom.
2023. máj. 12. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!