Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek írjak rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek írjak rá, hogy akarna-e még találkozni, vagy ha nem, mi az oka, amiért eltűnt? Még mindig gondolok rá...

Figyelt kérdés

Az elmúlt ősszel volt egy férfi az életemben, akit könyvtárban ismertem meg. Beszédbe elegyedtünk mert összeakadtunk a polcoknál, hogy ugyanazt a könyvsorozatot olvastuk. Együtt távoztunk, beszélgettünk, beültünk kávézóba, bejelöltük egymást Facen.

Ezek után még egyszer találkoztunk, és bár szerintem randevú volt, ezt nem mondtuk ki. A Duna-parton sétáltunk, és utána beültünk kajálni. Hazakísért, de csók nem volt.

Utána még egyszer találkoztunk, amikor is moziba mentünk, aztán könyvesboltba nézelődtünk. Ez után is hazakísért, és ott elcsattant pár csók...

Ezen három alkalmon túl viszont nem találkoztunk... Hogy miért nem, nem tudom... Többé nem vetett fel semmit, 2 hét után én vetettem föl egy baromi jó programot, de azt mondta nem jó, és ugyanúgy nem vetett föl semmit. Úgyhogy annyiban maradt. Őszi történet ez tehát, azóta nem láttam.

Azóta is ismerősök vagyunk Facebookon.

2023. máj. 11. 18:58
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Eszedbe ne jusson ráírni.Totál felesleges. Az az ember aki igy szórakozik egy másik érző emberrel, az minden csak nem egyenes.
2023. máj. 11. 19:15
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Lehet túl normális vagy neki.
2023. máj. 11. 19:17
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennek már mindegy, ha akarna, rég lépett volna és nem tűnt volna így el. Jobban jársz, ha hagyod
2023. máj. 11. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugszik a lelked attól, ha ráírsz? Nem zaklatna fel, ha visszautasítana? Kevés az esély, hogy bármi lesz belőle, de attól, hogy megírod neki, hogy eszedbe jutott és megkérdezed, hogy mi újság vele, szerintem nem dől össze a világ.
2023. máj. 11. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem talált már azóta valakit, aki jobban bejön neki, hagyjad, nem ér annyit...
2023. máj. 11. 19:42
 6/7 anonim ***** válasza:
94%
Kérdezd meg tőle, lehet csak egy lepattanó voltál neki, lehet ő nem érezte a kémiát stb.
2023. máj. 11. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Na, azert ez nem az a szokasos manus. Kicsit Woody Allen film.

O kezdemenyezte a csokot, vagy te provokaltad, hogy megcsokoljon? Utobbinal rajott, hogy nem erez semmit. Elobbinel azt hitte, esetleg te nem vagy lelkes, vagy mela balfasz. Alternativa, hogy nyomasztotta a gondolat, hogy otthon valami no varja.

De. Irj ra. Ne kerdezd, miert tunt el, csak hogy van. Igy a konyvtar tortenet miatt az bizos, hogy nem egy noket zsurizteto tinder lovag. Hatha.

2023. máj. 12. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!