Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez attól függ akar-e tőled valamit, vagy nem, egyszerű példát hozok fel.
Anno egyik csaj nagyon rám volt kattanva, de nem volt nagyon az esetem, így közöltem is vel, hogy ne várjon többet a barátságtól részemről, erre ő összejött valakivel, aminek örültem, mivel végre megtalálta az útját, csak amikor én más csajjal jöttem össze derült ki, hogy féltékennyé akart tenni, mert sírógörcsöt kapott, és szét akarta szedni a barátnőmet, szóval első körben azt kell tisztázni, akar-e tőled valamit.
Én pl még sohasem voltam féltékeny. Megteszek mindent annak érdekében, hogy az aktuális párom biztos legyen benne, hogy én vagyok a földkerekség legnagyszerűbb pasija.
Féltékeny akkor lennék, ha véletlenül leszbi,vagy biszex párom lenne, mert egy női vetélytárs ellen nem lenne fegyverem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!