Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi számít közös nevezőnek/voná...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít közös nevezőnek/vonásnak egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

2023. máj. 10. 18:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Pl kijelentik az elején, hogy ha odajut a kapcsolat, hogy szakítás vagy megcsalás, akkor inkább szakítanak. (mert volt rá példa, hogy mivel ezt nem említettem meg kapcsolat elején, ezért ő megcsalt, mondván, "hát azt nem mondtad, hogy ezt nem szabad")

Vagy az egyik fél ismerteti a másikkal, hogy ne tartsa a kapcsolatot az exeivel.

Beszélgetés a pénzről, külön kassza, közös kassza stb.

És még sorolhatnám, de a lényeg a tisztelet, ha tisztelem a párom határait, amit felállított számomra, hogy azokat ne lépjem át, akkor nem képem át.

Ha ismerteti velem, hogy neki komoly tervei vannak, család, közös ház, stb, ismertetem vele, hogy "igen, nekem is ilyen elképzeléseim vannak veled kapcsolatban".

2023. máj. 10. 18:18
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Az számít közös nevezőnek, amiben egyetértenek, amiről már azelőtt is ugyanaz volt a véleményük, mielőtt megismerkedtek.
2023. máj. 10. 18:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Minden, amiben egyezhet két ember: értékrend, igények, elvek,célok, hobbik.
2023. máj. 11. 09:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Mindketten fuveztek,szivtok, isztok, ezek kozos nevezok.

Ha mindketten pl romak vagytok, azok a kozos vonasok.

2023. máj. 11. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!