Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lehet a férfiaktól és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet a férfiaktól és főleg az intimitástól való félelmet legyőzni?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért van ez így, nem is vagyok már annyira fiatal, de annyira nehezen megy nekem az ismerkedés. Tartok az intimitástól, nagyon nehezen engedek magamhoz közel egy férfit, félek megnyílni, félek hogy nem leszek elég jó, csalódást okozott majd. Látom hogy mások milyen önfeledten randiznak, ismerkednek én meg szorongok állandóan.😔

Ha találkozom is valakivel nem tudok feloldódni, lazán viselkedni ezért olyan kínos szokott lenni a dolog.

2023. máj. 9. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Itt elsősorban az a probléma, hogy gondolatilag is teljesen be vagy zárkózva a saját világodba. Érdekelnek téged egyáltalán más emberek, illetve másfajta gondolatok, mint a tiéd?
2023. máj. 9. 21:28
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen, hát persze hogy érdekel más. Nem vagyok magamba zárkózva.
2023. máj. 9. 21:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Mindenképp megpròbálnám egy szakember segìtségét kérni. Kiderìteni milyen trauma okozta ezt a fajta viselkedést és megtalálni a megoldást. Milyen idős vagy, volt e már kapcsolatod, szüleiddel a viszonyod stb.? Ìrhatom ide férfiként h nem kell besz*rni mi is csak emberek vagyunk és az összes többi sablon dumát de az tuti nem segìt ezen :/
2023. máj. 9. 21:47
 4/8 anonim ***** válasza:

A traumáidat kéne egy szakemberrel megbeszélned.

Lehet, hogy tudna jó megoldást és idővel jobban lennél.

2023. máj. 9. 21:48
 5/8 anonim ***** válasza:
#3: szerintem (persze csak tippelek) ez valószínűleg nem egy darab konkretizálható / meghatározó trauma, hanem egy téves beidegződés- és nézetrendszer, ami megbénítja a kérdezőt (esetleg megspékelve a fentiekből adódó kisebb-nagyobb csalódásokkal).
2023. máj. 9. 21:50
 6/8 A kérdező kommentje:

Igen, volt már kapcsolatom, több is, 31 éves vagyok.

Nem tudok olyan traumáról ami ezt okozhatná, hacsak nem 1-2 rosszul sikerült kapcsolatom, nem tudom...

2023. máj. 9. 22:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagyd hogy vigyen az aramlat.. lepj a ferfi aurajaba erinsd meg!
2023. máj. 9. 23:57
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problémàm, szinténzenész. Volt már nekem is pàrkapcsolatom de most ùjra szingli vagyok és iszonyatosan nehéz eljutnom az intimitàs szintjére. Randi közben ha megakarom érinteni nem megy. Pedig akarom! Csak valahogy az van bennem hogy lehet ő nem akarja de ez persze logikusan hülyeség mert akkor nem is lenne ott…🤦🏻‍♀️

Meg nőként úgygondolom a férfinak kell az első csókot kezdeményezni de ha ilyen távolságtartó vagyok előbb lesz az hogy lelép mint hogy én csókot kapjak😅 amit megértek.

Olyan nehéz ez.. Magunkat szabotáljuk kedves kérdező.

2023. szept. 3. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!