Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy helyre hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy helyre hozzam a lelki világom?

Figyelt kérdés

Kezdeném onnan hogy van most jelenleg egy párom akivel össze vagyunk koltozve már kB 3 éve. Éljük az életünk úgy mint mindenki más. Eléggé szürke minden. O is elvan egyfele meg én is. Nem igazán törődünk egymással.. Teljesen másak a vágyak, a célok...

Én örökmozgó, nagyon munka mániás vagyok... O meg az a lazulos városi típus...

Nincs szó eljegyzésrol vagy esküvőről.. Akár gyerekről.. Csak elvagyunk mint fű a fával...

A lényeg ott van hogy volt egy párom akivel ugyancsak 3 évig együtt éltem. De az valami abszolút más volt. Éreztem hogy értékes vagyok, hogy fontos vagyok... Törődött velem. A 3 év alatt kB 10 évnyi emléket halmoztunk fel. Csodás volt. Eléggé kialakult minden. Jött volna az eljegyzés mert már a foglalót megkaptam volt.. Utána majd még a lagzi. Sajnos összevesztunk mert volt egy ikerlanytesoja akivel ugyanúgy törődött mint velem. Nekem nincs tesóm úgyhogy nem tudom milyen az ha az embernek testvére van... Eléggé kihozott ez a sodrombol.. Én rúgtam fel mindent.. O utána még kB. 2 évig keresett, hivogatott, próbálta helyre hozni de én fafej nem érdekelt... Mára már látom hogy más párja van (akivel azt látom hogy nem boldog) és szuletett egy gyerekük. Fáj a lelkem... Nagyon szomorú vagyok... Rengetegszer gondolok rá.. Éjjel is és nappal is. Nem tudom mit tegyek.. Nem tudom tultenni magam rajta.. Gyakran megszolal egy olyan zene a rádióban ami rá emlékeztet.. Megjobban felkavar...

Vele szinkronban voltam.. Tudtam mindig mire gondol.. Mit akar.. Ő volt az igaz szerelmem és a lelkitarsam..

Fáj nagyon hogy elbasztam az egészet...

Amúgy meg ne higyjetek azt hogy szetakarnam őket választani mert a szívem szakadna meg hogy a pici gyerek apa nélkül nőjön fel....

Kicsit hosszú lett de köszi hogy elolvasod...

2023. máj. 9. 12:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. De kíváncsi vagyok
2023. máj. 9. 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!