Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek hogy helyre hozzam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy helyre hozzam a lelki világom?

Figyelt kérdés

Kezdeném onnan hogy van most jelenleg egy párom akivel össze vagyunk koltozve már kB 3 éve. Éljük az életünk úgy mint mindenki más. Eléggé szürke minden. O is elvan egyfele meg én is. Nem igazán törődünk egymással.. Teljesen másak a vágyak, a célok...

Én örökmozgó, nagyon munka mániás vagyok... O meg az a lazulos városi típus...

Nincs szó eljegyzésrol vagy esküvőről.. Akár gyerekről.. Csak elvagyunk mint fű a fával...

A lényeg ott van hogy volt egy párom akivel ugyancsak 3 évig együtt éltem. De az valami abszolút más volt. Éreztem hogy értékes vagyok, hogy fontos vagyok... Törődött velem. A 3 év alatt kB 10 évnyi emléket halmoztunk fel. Csodás volt. Eléggé kialakult minden. Jött volna az eljegyzés mert már a foglalót megkaptam volt.. Utána majd még a lagzi. Sajnos összevesztunk mert volt egy ikerlanytesoja akivel ugyanúgy törődött mint velem. Nekem nincs tesóm úgyhogy nem tudom milyen az ha az embernek testvére van... Eléggé kihozott ez a sodrombol.. Én rúgtam fel mindent.. O utána még kB. 2 évig keresett, hivogatott, próbálta helyre hozni de én fafej nem érdekelt... Mára már látom hogy más párja van (akivel azt látom hogy nem boldog) és szuletett egy gyerekük. Fáj a lelkem... Nagyon szomorú vagyok... Rengetegszer gondolok rá.. Éjjel is és nappal is. Nem tudom mit tegyek.. Nem tudom tultenni magam rajta.. Gyakran megszolal egy olyan zene a rádióban ami rá emlékeztet.. Megjobban felkavar...

Vele szinkronban voltam.. Tudtam mindig mire gondol.. Mit akar.. Ő volt az igaz szerelmem és a lelkitarsam..

Fáj nagyon hogy elbasztam az egészet...

Amúgy meg ne higyjetek azt hogy szetakarnam őket választani mert a szívem szakadna meg hogy a pici gyerek apa nélkül nőjön fel....

Kicsit hosszú lett de köszi hogy elolvasod...

2023. máj. 9. 12:10
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem pedig az lenne hogy szerintetek ő is gondol rám vagy esetleg én is hiányozhatok neki?
2023. máj. 9. 12:21
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hat ezt nagyon elrontottad. A régi kapcsolatokat felejtsd el, azt már nem fogod tudni helyrehozni. Ebből az újból meg szállj ki. Ezek után tudsz nekiállni a munkának, hogy összeszedd magad.
2023. máj. 9. 12:22
 3/11 anonim ***** válasza:
94%
Nézd, te őt elég keményen a földbe tiportad. Hogy gondol-e rád? Hát ezek után könnyen lehet, hogy ha gondol is, nem éppen szépeket. Most próbálod magyarázni, hogy látod, hogy nem boldog, de ezzel magadat próbálod igazolni. Viszont könnyen lehet, hogy most azért idealizálod az exed, mert a jelenlegi pároddal nem vagy boldog. Okkal szakítottál, aztán 2 éven át okkal utasítottad vissza. Most jobbnak tűnik, mert nem vagy boldog. Lehet a jelenlegi helyzettel kellene valamit kezdened. Az életben döntéseket hozunk, néha rosszakat, de vállalni kell a felelősséget, nincs vissza gomb. Sajnálom a dolgot, tovább kell lépned, magaddal foglalkozni, más nincs.
2023. máj. 9. 12:28
 4/11 A kérdező kommentje:

Nagyon jól tudom hogy én voltam az ökör... És ahelyett hogy kikeszultem azon hogy fontos neki a tesója... Lehetett volna és jó baratnom/sogornom... Ez van..

Sajnos egyre többet ragodom az egészen... Nagyon fáj a lelkem és borzasztóan szomorú vagyok...

2023. máj. 9. 12:33
 5/11 A kérdező kommentje:

Eléggé bánt az is hogy 26 éves vagyok és nincs egy normális párkapcsolatom.. Sem célok sem semmi..

A velem egykoruaknak meg már 2 gyerekük van...

2023. máj. 9. 12:35
 6/11 anonim ***** válasza:
93%

"O utána még kB. 2 évig keresett, hivogatott, próbálta helyre hozni de én fafej nem érdekelt"

Ja 2 évig kínoztad és még téged sajnáljunk. Kb a fordulj fel kategória. Most az a bajod hogy van valakije és nem szenved annyira mint elvárnád. Barom.

2023. máj. 9. 12:42
 7/11 anonim ***** válasza:
31%
A személyek regisztrációját akiket kerestél, amint elnézem sikeresen egycsokorba összegyüjtve:) Okos vagy:)
2023. máj. 9. 12:53
 8/11 anonim ***** válasza:
31%
Bocs, de nem bírtam magamba tartani az elismerést:)
2023. máj. 9. 12:54
 9/11 anonim ***** válasza:
44%

Ha gondolod és neked egyszerűbb úgy túllépni rajta, írd meg neki az érzéseidet. Ne várj viszonzást meg semmit, csak add ki magadból, ami bant. Nem kell elkuldened, akar egy papírlapra is leirhatod.

26 évesen meg ne temesd magad, baromi fiatal vagy, bőven lesz még alkalmad ismerkedni és családot alapítani.

24N

2023. máj. 9. 12:54
 10/11 anonim ***** válasza:
79%

"A személyek regisztrációját akiket kerestél, amint elnézem sikeresen egycsokorba összegyüjtve:) Okos vagy:)"

Mi ez a regisztráció dolog?

2023. máj. 9. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!