Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelem vagy fellángolás ?
Figyelt kérdés
2x szexeltünk de képtelen vagyok elfelejteni ahogy ő is engem. Azt hittük ha le fekszek vele elmúlik a vágy de nem múlt el.2023. máj. 8. 20:33
1/11 anonim válasza:
Miért múlt volna el ?
Ebből nem lehet megmondani. Lehet, csak fellángolás, ha nem ismeritek egymást és nagyon bejön, akkor valószínűleg ez.
Ha ismeritek egymást egy ideje jobban, akkor lehet szerelem is.
2/11 anonim válasza:
Szerintem ha kérdezed, akkor inkább fellángolás, vágy, vagy magába a szerelembe estetek bele. Ha szerelmes vagy, akkor nem kérdezed egyáltalán, tudod, hogy az vagy.
3/11 anonim válasza:
Ennyiből nem lehet megmondani. Csupán azt, hogy lefeküdtél egy olyan csávóval, akit nem mértél előtte meg, nem vagy a párja…
4/11 anonim válasza:
A lefekvés az inkább erősíteni szokta a kötődést mint elmulasztani. Nagyon sok pár van, akik egyáltalán nem illenek össze, folyton félreértik, sőt akár már utálják, bántják is egymást, de ha jó a szex, az még jó darabig összetartja őket.
5/11 anonim válasza:
A szex közelebb hoz, nem távolabb (kivéve ha nagyon rossz). Nem is értem ezt a logikát.
6/11 anonim válasza:
Persze attol múlik el a vágy, ha dugtok.Azt sem tudtuk hogyan szeressünk, csak fogtuk egymást
Amíg dühöngött a szerelmünk, nem láttunk mást
Te sem bírtad már a kalitkát, miért maradnál
Hiszen minden szívnek szárnya van, s néha elszáll
A vonat nem vár, a sorompó áll
és a szerelem, ha beindul, nincs megállás
A vonat nem vár, elindult már
és a szerelemvonatból, nincs kiszállás
7/11 anonim válasza:
A jo szex inkabb a noknek szamit. Sokan esnek abba a hibaba, hogy az egyejszakas kalandot tulgondoljak. Gondolom nem hallotad meg, hogy a kulso megfog, a belso megtart, a szex pedig osszelancol. Ezert lenne optimalisabb elobb megismerni, akivel kufircolsz.
8/11 A kérdező kommentje:
3 éve ismerjük egymást személyesen.
2023. máj. 8. 22:20
9/11 anonim válasza:
Egyik sem. Ez szexuális vonzalom.
10/11 anonim válasza:
Akkor most tolunk akarod megtudni, hogy mit erzel? A dugas ma mar nem csak a parkapcsolatok privilegiuma. A kosza dugas ma mar sok embernek belefer. Neked kene tudnod, hogy mire hasznalod a tested, meg kinek adod oda elvezkedesre es miert. Ha ezeket te nem tudod, akkor mi meg plane nem fogjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!