Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Akkor most nem szeretem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor most nem szeretem?

Figyelt kérdés

4 hónapja együtt vagyok egy lánnyal, hosszú idő után.

Folyton egésznap nyálaskodni akar telefonon meg messengeren "őrülten szeretlek, belehalok a hiányodba" stb stb..

Nekem pedig nem mindig van kedvem ehhez. Egyszerűen néha szeretnék nyugiban lenni, megnézni egy filmet, lemenni a tópartra, könyvet olvasni, belemerülni a gondolataimba, sorolhatnám.

De ha eltűnök, vagy valami másról írkálok/beszélek neki - - > pl az autómról, mit akarok rajta megcsináltatni/fejleszteni, vagy ilyesmi, akkor egy idő után bekérdez, hogy van valami baj? Mivan velem? Olyan távolság tartó vagyok, nagyon messze érez.

Előbb próbáltam neki racionálisan elmagyarázni, hogy mivan velem, nem mindig vagyok érzelmes hangulatomban, nem mindig érzem azt hogy nekem feltétlenül írnom vagy mondanom kell ezeket.

Erre felkapta a vizet, hogy nem is szeretem, gondolom sírt is ahogy ismerem aztán valószínű most fasírt van.

Viszont nekem az meg sem fordult a fejemben, hogy szakítok vele vagy ilyesmi.

Most velem van a baj? Nem szeretném ezt a lányt csak nem jut el az agyamig?

Mit tehetnék? Rosszul érzem magam, hogy bántom.

2023. máj. 7. 00:44
 1/8 anonim ***** válasza:
68%
Sem te, sem ő nem szereti a másikat.
2023. máj. 7. 00:45
 2/8 anonim ***** válasza:
37%

Leírtak alapján nem lehet megállapítani, hogy szeretitek-e egymást vagy sem. Ami biztos, hogy elég éretlenek vagytok egy kapcsolatra, sőt inkább a csaj éretlen nagyon.

Összeségében elég toxikusnak néz ki a kapcsolatotok, és ha a barátnőd nem változik meg nagyon gyorsan, akkor egy idő után besokalsz majd úgyis.

2023. máj. 7. 01:19
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

"4 hónapja együtt vagyok egy lánnyal, hosszú idő után."

már itt hibát követtél el

bármilyen régóta legyél is szingli, sose engedj az elkeseredésnek, sose jöjj össze párkapcsolatra nyilvánvalóan alkalmatlan emberrel.

mert azzal már egy átlagos 16 éves is nagyjából tisztában van, hogy a párod egy külön ember külön igényekkel, és nem azért van a világon, hogy 0/24 készenlétben álljon a legapróbb gondolataid és érzelmeid vég nélküli befogadására és megerősítésére.

2023. máj. 7. 01:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nem szerelem. A csaj rádtapadt mert valószínű egy kapcsolatfüggő akit folyton "szeretni" kell. Te meg egy másik univerzumnak tűnsz a leírtak alapján. Nem biztos hogy sokáig fog ez tartani, nagyon másoknak tűntök.
2023. máj. 7. 02:10
 5/8 anonim ***** válasza:
62%

Miért ne szerethetné a kérdező a lányt ezek alapján?

Mert nem akarja egész nap bizinygatni azt hogy mennyire szereti a barátnőjét? :D

Itt egyedül a lánnyal van baj, gyerekes a viselkedése.

A kapcsolat nem csak abból áll hogy egész nap fröcsögünk mennyire szeretjük egymást, másról is lehet beszélni.

Az meg hogy nem hagy neki teret, úgyis szakításhoz fog vezetni, mert hosszútávon nem igen lehet ezt elviselni.

Szóval szerintem szereted te őt, csak neked ez sok. Amit meg is értek.

2023. máj. 7. 05:53
 6/8 anonim ***** válasza:
A kapcsolatok ezen resze a kotodesi tipusokok mulik. A baratnod szorongo tipus. Neki fontos az, hogy mindig szeretve erezze magat. Teged a leirtak alaphab az elutasito tipus jellemez ami szinte az ellenkezoje a szorongo tipusnak. Ezeket vagy megertitek es probaltok kompromisszumra jutni vagy veszekedni fogtok allandoan...esetleg szakitani.
2023. máj. 7. 08:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez a tapadas nokent is sok lenne. Szoval szerintem nincs azzal semmi baj, ha nem a romantikazas megy egesz nap, hanem normal, hetkoznapi dolgokrol is beszeltek, vagy kulon vagytok. Ez a lany kicsit serult lelkileg, o mar attol beszorong, ha fel oraig nem a szerelemrol meg erzelmekrol van szo. Kezeltetnie kellene magat, mert nehez lesz igy barkivel is egyutt maradni.
2023. máj. 7. 09:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Nem azért nem szereted, mert nem mondod percenként, hanem azért, mert megkérdezted, hogy szereted-e, aki szerelmes az biztos benne hogy az.

Egyébként mint írták ő sem szerelmes beléd csak bebeszéli magának, sérült társfüggő tehát nyugodtan szakíts.

2023. máj. 7. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!