Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem is szeret miért esett volna neki jól ha elmondom?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel csak haverok vagyunk (én vagyok állítása szerint a legjobb lány barátnője). Viszont van barátnője és ennek ellenére is, néha köztünk is éreztem a kémiát. Egyébként egyszer szájra pusziztunk is és amikor együtt vagyunk és megöleljük egymást, azt mindketten nagyon élvezzük. Meg ő is mondta hogy azér fura helyzet ez, mert barátok vagyunk és vonzódunk mindketten egymáshoz. Valamiért a másik lánnyal akar mégis lenni, látom, hogy vonzódik hozzám, de csak azt szajkózza hogy barátként nagyon szeret. Mindig mondja hogy hogy pasizzak, szedjek fel mást meg hogy rá számíthatok barátként, ez annyira rosszul esett hogy elsírtam magam rajta (az fájt hogy én őt szeretem,és tudja is, mivel mondta hogy látja hogy belé vagyok esve, és próbál engem is baráti szintre tuszakolni tudomást sem venni az érzelmeimről). Sajnos ez sok volt és ott eltört a mécses, akkor megkérdezte, hogy mi a baj. Nem szóltam semmit, csak folytak a kőnnyeim, akkor azt mondta hogy szerinte tuti hogy az a baj hogy szerelmes vagyok belé és ő meg rá akar venni hogy pasizzak és legyünk barátok. Erre inkább csak bólintottam egyet, de nem szóltam semmit. Utána ő azt mondta, hogy megérti hogy nagyon fáj, de jól esett volna neki ha saját szavaimmal mondom ezt el neki.
"Ő nem fog beléd szeretni, mert ő csak magát és a micsodáját szereti! Érted?" - Érted?
2023. máj. 6. 21:02
22/24 anonim válasza:
Ennek semmi értelme. Ez a pasi egy féreg! Legyezgeti az egóját a rajongásod. Én azonnal tiltanám, akármilyen nehéz. Később hozza meg a gyülölcsét. Ne hagyd magad manipulálni. Te ennél sokkal okosabb vagy! 🤗
2023. máj. 6. 21:32
23/24 anonim válasza:
jól esett volna neki ha saját szavaimmal mondom ezt el neki - Na itt kellett volna neki egy hatalmas pofont lekeverni, mit képzel, hogy mások érzéseivel játszik?!
Hogy a kérdésre válaszoljak, az egójának pozitív visszaigazolásra van szüksége, és az sokkal erősebb, ha ezt te neki mondod el a saját szavaiddal, mintha csak ő kérdez rá. Lesz@rja, hogy ez neked, hogyan esik, mert mint látjuk, benne nincs empátia. Lehet, hogy vannak benne szerethető dolgok, de ezeket felülírja, ahogyan bánt veled.
2023. máj. 6. 22:26
24/24 anonim válasza:
Jaj csajszi,sajnálom hogy fáj.
Hagyd a francba ezt a srácot. Egy igazi gyökér ha több vasat tart a tűzbe.
Ilyenkor mindig rengeteg kérdés megfordul a fejünkben..akkor miért tette ezt? Miért mutat mást ha nem úgy cselekszik? Miért nincs velem? Miért a másikat szereti? Összekuszál teljesen.
Ilyen ez a szerelem..sokszor fáj,de neked muszály lesz tanulságként felfognod,úgy sem tehetsz másképp. :/ Nemsokára jobban leszel🥰
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!