Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem is szeret miért esett volna neki jól ha elmondom?
Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel csak haverok vagyunk (én vagyok állítása szerint a legjobb lány barátnője). Viszont van barátnője és ennek ellenére is, néha köztünk is éreztem a kémiát. Egyébként egyszer szájra pusziztunk is és amikor együtt vagyunk és megöleljük egymást, azt mindketten nagyon élvezzük. Meg ő is mondta hogy azér fura helyzet ez, mert barátok vagyunk és vonzódunk mindketten egymáshoz. Valamiért a másik lánnyal akar mégis lenni, látom, hogy vonzódik hozzám, de csak azt szajkózza hogy barátként nagyon szeret. Mindig mondja hogy hogy pasizzak, szedjek fel mást meg hogy rá számíthatok barátként, ez annyira rosszul esett hogy elsírtam magam rajta (az fájt hogy én őt szeretem,és tudja is, mivel mondta hogy látja hogy belé vagyok esve, és próbál engem is baráti szintre tuszakolni tudomást sem venni az érzelmeimről). Sajnos ez sok volt és ott eltört a mécses, akkor megkérdezte, hogy mi a baj. Nem szóltam semmit, csak folytak a kőnnyeim, akkor azt mondta hogy szerinte tuti hogy az a baj hogy szerelmes vagyok belé és ő meg rá akar venni hogy pasizzak és legyünk barátok. Erre inkább csak bólintottam egyet, de nem szóltam semmit. Utána ő azt mondta, hogy megérti hogy nagyon fáj, de jól esett volna neki ha saját szavaimmal mondom ezt el neki.
Amikor egy férfi ennyire egyértelműen elutasít egy nőt, akkor nincs értelme reménykedni. Az a baj, hogy mindent hozzá kötsz. Ilyenkor egy év múlva is csak ő lesz a szemed előtt (bocsi), és csak miután megunod ezt, akkor jössz rá, hogy mennyire kár volt ennyi időt fölöslegesen kidobni olyanra, akiről már most lehetett tudni, hogy semmit nem fog soha viszonozni.
Emiatt viszont kár összeomlani. A megoldás, hogy lezárod, és elkezdesz először csak barátkozni, új embereket beengedni, és fokozatosan elszakadni tőle... és később amikor látod, hogy más mennyi mindent tesz érted, akkor annak adni mindazt, amit ennek a srácnak tartogattál. :)
Ez most kicsit költői volt, de a lényeg hogy fokozatosan lépj tovább.
2023. máj. 6. 20:21
12/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon hasznos tanácsokat írtatok, igyekszem megfogadni :)
2023. máj. 6. 20:39
13/24 anonim válasza:
Ne igyekezz, hanem most mindjárt írj neki, hogy végeztél vele és ha zaklatna eloben, akkor borítasz.
2023. máj. 6. 20:44
14/24 A kérdező kommentje:
Amúgy még úgy egy dolgot nem értek
Akit én barátilag szeretek, eszembe sem jutna simogatni meg csókolgatni
És ezt nem értem hogy nincs összhangban amit mond meg tesz. Mondja hogy csak barátilag szeret, de közben hozzám ér úgy meg szájrapuszizik....
Tényleg tiltanom kénw
2023. máj. 6. 20:46
15/24 anonim válasza:
Egy igazi barom! Az egójának nagyon jól esett. És még vigasztalgat, meg sajnálgat. Ne légy már szánalmas! Szerelmes vagy? Ez van! De neki csak rajongótábornak kellesz.
Ha valaki törődik a másikkal és a barátjának tekinti, akkor egy ilyen helyzetben nem írogat, meg cukiskodik, hogy fenntartsa az érdeklődést, így folyamatosan forgatja benned a kést.
Tiltsd le!
2023. máj. 6. 20:49
16/24 anonim válasza:
Picim, már leírták. Azért ad kétértelmű jeleket, mert szeretne veled szexelni, de nem szeretne veled járni.
2023. máj. 6. 20:50
17/24 anonim válasza:
Drágám, barátnak tarthat, akivel extrát akar barátnő mellett. Ebben több nincs. Az sincs, hogy tényleg tiltanod kéne... Már le kellett volna rég, de még megteheted azután, hogy elolvastad, amit írok épp. Ő nem fog beléd szeretni, mert ő csak magát és a micsodáját szereti! Érted?
2023. máj. 6. 20:51
18/24 A kérdező kommentje:
Igen, csak számomra döbbenetes ez az egész, hogy valaki érzelmek nélkül képes lenne dugni kapcsolat mellett mással...
2023. máj. 6. 20:54
19/24 anonim válasza:
Lol, szerinted miért létezik megcsalás, vagy szexkapcsolat? Hol élsz te, a zardaban, vagy mi? 😂
2023. máj. 6. 20:56
20/24 A kérdező kommentje:
Hát ezek is megkérdőjelezik a jelenlegi partner iránti érzelmeket
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!