Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha nem is szeret miért esett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem is szeret miért esett volna neki jól ha elmondom?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel csak haverok vagyunk (én vagyok állítása szerint a legjobb lány barátnője). Viszont van barátnője és ennek ellenére is, néha köztünk is éreztem a kémiát. Egyébként egyszer szájra pusziztunk is és amikor együtt vagyunk és megöleljük egymást, azt mindketten nagyon élvezzük. Meg ő is mondta hogy azér fura helyzet ez, mert barátok vagyunk és vonzódunk mindketten egymáshoz. Valamiért a másik lánnyal akar mégis lenni, látom, hogy vonzódik hozzám, de csak azt szajkózza hogy barátként nagyon szeret. Mindig mondja hogy hogy pasizzak, szedjek fel mást meg hogy rá számíthatok barátként, ez annyira rosszul esett hogy elsírtam magam rajta (az fájt hogy én őt szeretem,és tudja is, mivel mondta hogy látja hogy belé vagyok esve, és próbál engem is baráti szintre tuszakolni tudomást sem venni az érzelmeimről). Sajnos ez sok volt és ott eltört a mécses, akkor megkérdezte, hogy mi a baj. Nem szóltam semmit, csak folytak a kőnnyeim, akkor azt mondta hogy szerinte tuti hogy az a baj hogy szerelmes vagyok belé és ő meg rá akar venni hogy pasizzak és legyünk barátok. Erre inkább csak bólintottam egyet, de nem szóltam semmit. Utána ő azt mondta, hogy megérti hogy nagyon fáj, de jól esett volna neki ha saját szavaimmal mondom ezt el neki.

2023. máj. 6. 19:47
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%
Jól esett volna?! Már ez eleve megalázó hogy elsírod magad előtte, és tudja hogy miért. Még elvárja, hogy mondd is ki, hogy ő élvezkedjen? Nem értem... Inkább lekevertem volna neki egyet a helyedben.
2023. máj. 6. 19:50
 2/24 anonim ***** válasza:
89%

Egó&szex... Majd hamarosan megfog téged b...ni is, ha nem fejezed be a "barátkozást" vele, viszont a barátnőt te miattad soha nem fogja elhagyni, csak a szeretője leszel, egy lábtörlő, egy lelkiszemétláda és egy ürítőtartály.

Megvárta míg bólints rá, vagy míg ki nem nyögöd, hogy szereted és megvárja azt is, hogy felkínáld magad te neki önszántából, aztán lehet elég lesz egy alkalommal belőled, lehet évekig is képes szeretőként használgatni, hazudni fog, hogy ő is szeret téged és elhagyja, de nem fogja soha. Hiszen nincs önbecsülésed, nem szereted és tiszteled önmagad! És ha te nem szereted magad ő téged miért szeressen? Manipulál ezerrel, látja már mióta, hogy oda vagy érte, ki se kellett mondanod... tudja. Azt is tudja, hogy meg fog téged fektetni. Csak arra vár mikor. Azért esik jól neki a butuska.

2023. máj. 6. 19:55
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem akar téged rávenni, hogy mással légy, arra akar rávenni, hogy szexelj vele. Csak amolyan "én mosom kezeim" duma az, hogy ő más karjaiba taszítana, bár nyilvánvaló, hogy az sem zavarná, hogy neked is párod lenne egyáltalán. Lényeg, hogy legyezgeted a hiúságát és a khhmm-t neki hamarosan.

Ha van egy eszed mégha önértéked nincs is, akkor véget vetsz ennek a "barátságnak" mert csak szenvedni fogsz. Akármit mond, akármit tesz te tovább nem foglalkozol vele, azt vésd az eszedbe, hogy aki hűtlen (érzelmileg/fizikailag) a párjához az veled ugyanúgy megtenné!

2023. máj. 6. 20:01
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

ez egy gyökér

normális ember ha barátnője van és úgy látja hogy az egyik lány barátja többet érez iránta, akkor leépíti a kapcsolatot, vagy szakít a barátnőjével és össze jön a haver csajjal.

ő meg szédít, szájrapusziszkodik, ölelget stb

egyértelmű szerintem is h csak meg akar dugni, meg élvezi a hejzetet hogy több lány is rajong érte

2023. máj. 6. 20:03
 5/24 anonim ***** válasza:
82%

Akkor itt a remek alkalom, hogy megszakítsátok ezt a barátságnak nevezett gyászos valamit.

Aztán nehogy a karma visszaadja és a következő pasidnak lesz egy ugyanilyen jó kis "barátja" mint te.

2023. máj. 6. 20:04
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem tehetek arról hogy szerelmes vagyok belé :(
2023. máj. 6. 20:05
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

De ez kit érdekel?

Barátnője van!

Te neked el kéne tőle távolodni minél messzebb és hamarabb!

Ha nem teszed meg te is szenvedni fogsz meg a csaj is ha kiderül, a pasas nem fog, ő két nőt fog kezelgetni. Sőt lehet már kezelget, simán lehet te vagy a 4. akit fog a barátnő háta mögött szúrni.

Nem tisztességes egyáltalán és te belészerettél... Te sem vagy az egyébként.

2023. máj. 6. 20:09
 8/24 A kérdező kommentje:

Tudom sajnos :(

És azt is hogy el kéne zavarnom de közben ha ír nem bírom ki hogy ne nyissam meg :/ erre valami ötlet? Hogy ne gondoljak rá?

2023. máj. 6. 20:12
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

tiltsd és töröld minden felületen, a személyes találkozásokat meg kerüld vele.

ha meg véletlen összefutnátok, akkor gyorsan rázd le valamivel.

2023. máj. 6. 20:16
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem fog egyből elmúlni, lehet hónapok kellenek, lehet egy évbe is beletelik, míg kiszeretsz belőle. Viszont ha nem szakítod meg vele a kontaktust minden téren, online, offline, akkor szenvedhetsz ezerszer jobban és sokkal tovább, évekig akár!

Most kell pontot tenni ennek a nevetséges dolognak ami nem barátság a saját érdekedben és a csaj miatt is.

Az a "férfi" akit szeretsz lehet már több lánnyal megcsalta, lehet te vagy az első de bakker ilyesmit normális ember nem művel. És biztosan nem rohan a vesztebe se a te esetedben, mert önmagát sokkal jobban szereti és becsüli, mint azt a férget.

Azt tartsd szem előtt, hogy sérülnél nagyon, tiltsd le, előtte írd meg neki, hogyha megpróbálna keresni, beszélgetni veled, akkor beköpöd a barátnőnek, ne félj többet nem keresne te meg túl tudsz rajta lépni.

2023. máj. 6. 20:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!