Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tud úgy működni egy kapcsolat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tud úgy működni egy kapcsolat, hogy a két fél keresete között nagy a különbség?

Figyelt kérdés

2023. máj. 2. 21:22
 1/10 anonim ***** válasza:
89%
Tud
2023. máj. 2. 21:25
 2/10 anonim ***** válasza:
96%
Ha tudnak kompromisszumot kötni, akkor működhet.
2023. máj. 2. 21:29
 3/10 anonim ***** válasza:
97%

Hosszabb távon szerintem okozhat konfliktusokat.

Exemnél én kerestem jobban, ezt durván kihasználta, csesztetett érte, szerinte mi voltunk a smucig, kapzsik, pedig csak közalkalmazott voltam, ő meg zenész, ami azt jelenti hogy vagy sokat keres, vagy semmit.

A mostani párom pedig ő keres sokkal jobban, és néha bizony rá tudnam boritani az asztalt amikor annyiert vesz valamit mint nekem a hitelem, amit még évekig nyöghetek... (es amit az ex vetetett föl velem hogy elszorja- persze nem ezt mondta)

2023. máj. 2. 21:29
 4/10 anonim ***** válasza:
10%
Igen, ha a férfi keres többet.
2023. máj. 2. 21:30
 5/10 anonim ***** válasza:
86%

Sztm igen. Nálunk működött.

Én vagyok a nő és 3000 euró felett keresek, volt párom 400 450 körül keresett 🕊.

2023. máj. 2. 21:46
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Hosszú távon szerintem nem tud működni.
2023. máj. 2. 22:30
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tud. Csak az egyik félnek el kell fogadnia, hogy eltartott lesz, de vannak, akiket ez nem zavar.
2023. máj. 2. 22:32
 8/10 anonim ***** válasza:
58%
32f nincs jovdelmem de nem zavar ha a nonek van nyugi.
2023. máj. 2. 23:02
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk rohadt nagy a különbség. Évek óta jól működik a kapcsolatunk. Volt pár veszekedés, de pénz miatt soha, és szerintem ezután se lesz. A másik fél másból tesz többet a kapcsolatba, de sosem volt méricskélve semmi. Nem érdekelnek minket ilyen dolgok, hogy egyikünknek mi előnye van a másikból, avval foglalkozunk, ami mindkettőnknek jó, egységként gondolunk magunkra, mindig is így terveztünk előre.
2023. máj. 2. 23:03
 10/10 anonim ***** válasza:
65%

Persze hogy tud.

Pl az anyagilag sikeres nőknél megfigyelhető egy tendencia, hogy tűzoltót rendőrt, meg ilyesmi alulfizetett de becsületes szakmát végző férfit választanak párnak.

Rá tudnak felnézni.

2023. máj. 3. 07:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!