Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tud úgy működni egy kapcsolat, hogy a két fél keresete között nagy a különbség?
Hosszabb távon szerintem okozhat konfliktusokat.
Exemnél én kerestem jobban, ezt durván kihasználta, csesztetett érte, szerinte mi voltunk a smucig, kapzsik, pedig csak közalkalmazott voltam, ő meg zenész, ami azt jelenti hogy vagy sokat keres, vagy semmit.
A mostani párom pedig ő keres sokkal jobban, és néha bizony rá tudnam boritani az asztalt amikor annyiert vesz valamit mint nekem a hitelem, amit még évekig nyöghetek... (es amit az ex vetetett föl velem hogy elszorja- persze nem ezt mondta)
Sztm igen. Nálunk működött.
Én vagyok a nő és 3000 euró felett keresek, volt párom 400 450 körül keresett 🕊.
Persze hogy tud.
Pl az anyagilag sikeres nőknél megfigyelhető egy tendencia, hogy tűzoltót rendőrt, meg ilyesmi alulfizetett de becsületes szakmát végző férfit választanak párnak.
Rá tudnak felnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!