Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy valakivel (osztálytárs, munkatárs, stb) össze fogtok jönni előbb utóbb?
Ha volt már ilyen valakinek, érdekelne mi lett belőle, tényleg összejöttek e?
Olyanra gondolok, hogy lehet az elején nem is szimpatizáltok, de mivel minden nap találkoztok valahogy érzed, hogy vele lesz valami.
En szuzen erotikus novellat irtam arrol, hogy egy baratnom testvere autoval hazavisz es rammaszik, aztan elveszi a szuzessegem. Nem nemi eroszak, de valami pszicho vergodes. Hat evekkel kesobb szo szerint igy lett. Kozben keveset lattuk egymast es nem volt az esetem, de bekepzelt f@sz volt.
Nem ez volt kimondottan a kerdes, de szo szerint bejott az a tinikori novellam. En pedig jocskan huszoneves voltam es balszerencset megtorni legalabb megfelelo volt.
Volt ilyen és úgy is történt,ahogy megéreztem.Viszont mindig megvolt előtte az egymásra hangolódás,tehát sejthető volt a végkifejlet.Megvolt a flört,a kémia,amiből érezni lehetett.
Jelenleg is van az életemben egy illető,aki nagyon tetszik,látom rajta,hogy ez kölcsönös.Viszont még egyelőre semmi sincs köztünk.Csak tapintani lehet a levegőben a vonzalmat,amikor köszönünk egymásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!