Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van valamilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van valamilyen mód amivel elérhetem hogy érezze, hogy tetszik?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 20 éves vagyok, egyetemen tanulok, mellette pedig pultosként dolgozom éjszaka. A munka ne vezessen félre elég visszahúzódó lány vagyok, még nem volt barátom, sőt még nem is randiztam soha. Nyilván ez is szörnyen vonzó dolog 20 évesen… Mindegy is, volt múlt szombaton egy baráti kis iszogatás ahol én gyorsan kikötöttem a konyhában és piákat kevertem a többieknek (én nem igazán szoktam inni). Van a társaságban egy srác aki már régebben megfogott. Beszélgettünk már és kedves volt, most szombaton még ilyen viccesen bókolt is szerintem. De ez ilyen alapvető kedvesség lehetett nem flört. Viszont nekem tényleg nagyon szimpatikus, és szeretném jobban megismerni, de nem igazán szoktam bejönni a srácoknak, plusz nem gondolom, hogy olyannal akar randizni aki életében egyszer csókolózott még csak. Lehet meg sem kellene próbálnom, mert akkor nem égek le úgy mint régen, nem? Nem vagyok csúnya, de nem a külsőmmel fogom őt megfűzni az is biztos. Szóval srácok, nektek hogyan lenne jó, ha egy ilyen lány kezdeményezne? Vagy inkább ne kezdeményezzek, mert az csak a csinos lányoknak működik? Mit csináljak, hogy ezt most ne rontsam el? Köszönöm előre!

2023. ápr. 28. 09:53
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Mostanában mindenhól 20 éves pultos lányok vannak ezek szerint.. szűzként ne egy vagány janira menj rá mert fájni fog fizikailag és lelkileg is.
2023. ápr. 28. 10:00
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Van. Kommunikációnak hívják.
2023. ápr. 28. 10:01
 3/9 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem már levágta, most már csak várni kell, hogy elhív-e randira.
2023. ápr. 28. 10:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem inkább azon dolgozz, hogy csinosabbá tedd magad és akkor maguktól jönnek majd a pasik, nem neked kell nyomulni nő létedre. Aztán ha visszautasítanak, csak jobban lerombolod az önbizalmad.

Sportolj, változtass a hajadon, ha lehetne előnyösebb is (én pl. vasalom és szőkítem, mert sokkal jobban áll, mint az eredeti barna göndör), tanulj meg szolidan sminkelni, öltözködési stílusodon is alakíthatsz, hogy előnyösebb legyen…nem kell beletörődni abba, hogy nem születtél szépségkirálynőnek, én az évek alatt feltornáztam magam kb. 5/10-ről 8/10-re, kondizással, plasztikával meg egyebekkel.

2023. ápr. 28. 10:13
 5/9 anonim ***** válasza:
3-as jót mond.
2023. ápr. 28. 10:32
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. #4 én nem akarok mű lenni. Sportolok, nem vagyok duci, szoktam sminkelni, az öltözködés viszont önkifejezés, és nem azt akarom mutatni, hogy csak pasiknak akarok tetszeni. Soha nem fogok plaszkikáztatni, a hajam pedig vörös (festett) és természetes göndör, nekem ez így teljesen jó. Nem egy lányt láttam akinek az évekig tartó vasalástól és szőkítéstől olyan lett a haja mint a ciroksöprű és akkor sírtak. Én akkor inkább egyedül leszek, mint hogy így igyekezzek. Egyébként sem olyan pasit szeretnék akinek a külső minden, mert nekem sem az.
2023. ápr. 28. 11:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha te így érzed jól magad, akkor jó. Csak ötleteket próbáltam adni, de nem muszáj megfogadni őket. Nem mű dolgokra gondoltam én sem, mert én sem a seggemet/mellemet plasztikáztattam és nem is a számat töltettem fel, nem nézek ki úgy, mint egy klónozott instar*banc. De ha mondjuk az orrod csúnya vagy a fogaidat kéne rendbe tetetni, esetleg bőrgyógyászhoz elmenni mert aknés vagy, azon érdemes lenne elgondolkozni🤷🏼‍♀️Mert attól nem mű leszel, csak szebb.

A hajamról meg annyit, hogy a szőkítést ott cseszik el sokan, hogy otthon csinálják maguknak, na abból lesz a csibesárga szénakazal. Én profi fodrásszal festetem és alacsony hőfokon vasalom, hátközépig ér, fényes, egészséges.

2023. ápr. 28. 11:56
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak beszélgess vele, amikor alkalom adódik rá, és akkor kiderül, hogy egy hullámhosszon vagytok-e vagy sem. És ha mégis akarna valamit, mondd nyugodtan, hogy te kivársz ilyen téren, nem szereted forrón a kását.
2023. ápr. 29. 11:39
 9/9 anonim ***** válasza:
Ne kezdeményezz, ne erőltess semmit, viszont várhatsz rá, amíg neked megéri. Lehet, hogy mással fogsz természetesen és könnyen összejönni.
2023. ápr. 30. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!