Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezekután beszélnétek vele, vagy egyáltalán a szemébe
tudnátok nézni?
Figyelt kérdés
Egy közös ismerősünk születésnapi buliján vettünk részt. Régebben együtt dolgoztunk ezzel a hölggyel. Nekem akkor is szimpatikus volt, de nem volt köztünk semmi konkrétum, a beszélgetésen kívül, az is teljesmértékbe a munkára fókuszálva, mert volt barátja. Ezen a bulin totál lerészegedett.. nincs hozzá szokva, mert látszott rajta az első pohár után hogy megfogja ütni.. én szóltam róla.. de ivott még vagy 2 pohárral..Felajánlottam haza viszem. Váratlanul ért.. elkezdett nyomulni, meg fogdosni a polóm alá nyúlkálni.. rá markolt még a kib..f.szomra is!! Nem feküdtem le vele. De nagyon tetszik nekem. Csókolóztunk de időbe észbekapcsoltam. A faszija még megvan neki. Szerintetek kölcsönös az érzelem? Nekem csak alkalmi partnereim voltak mióta ismerem nem bonyolódtam komolyabban senkibe de neki csak ez a férfi.
32F
2023. ápr. 20. 10:48
1/7 anonim válasza:
Ha csak lazát szeretnél tőle, akkor még lehet is valami, de én nem terveznék komolyabban olyan emberrel, aki iszik pár pohárral és azonnal ráveti magát az első f*szra, már bocsánat!
2023. ápr. 20. 10:51
2/7 anonim válasza:
Soha nem gondolkoznék kapcsolaton olyannal, aki velem kavar, miközben párja van. Veled is megtenné, hidd el. Az alkohol sem mentség erre, plusz felnőtt ember ismerje a határait, nekem az se vonzó, ha valaki ennyire leissza magát. 20 évesen oké, 25+ nem.
2023. ápr. 20. 11:05
3/7 anonim válasza:
Egyesnél a pont :D
2023. ápr. 20. 11:26
4/7 anonim válasza:
Hát elég ribizli a csaj, kicsit iszik, aztán rád veti magát, közben meg párja van. Ha nagyon bejön, dugd meg, de kapcsolatot semmiképp se tervezz vele
2023. ápr. 20. 11:36
5/7 anonim válasza:
Egyértelműen nem akarnék komoly kapcsolatot olyan emberrel aki rámászik egy másik férfira miközben párja van.Komolytalan kapcsolat lehet simán ebből.Kétlem,hogy ő komolyan gondolta a dolgot hiszen részeg volt.
2023. ápr. 20. 11:40
6/7 anonim válasza:
Kapcsolatra alkalmatlan, legalábbis olyanra, amit te szeretnél, ha jól sejtem. Konkrétan elment a volt munkatársakkal, barátokkal egy szülinapot megünnepelni és úgy berúgott (lényegtelen, hogy mennyire bírja az alkoholt), hogy azonnal rádvetette magát, pedig anno kollégák voltatok, nem éppen egy barátság extrákkal kapcsolat volt köztetek. Két lehetőség van: vagy ennyire könnyűvérű, hogy ez neki simán belefér és nem is zavartatja magát, vagy éppen a pasijával gondok voltak és búfelejtőnek akart téged behúzni. Egyik sem túl jó a te szemszögedből.
2023. ápr. 20. 13:44
7/7 anonim válasza:
Én nem is smároltam volna részeg emberrel, fúj. Nemhogy még azon gondolkodnék el, hogy vajon mi volt a célja vele. Mert egy mocskos ribizli egyértelműen. Nem érdekes, hogy ivott vagy se, másra ugyanúgy rámászott volna, mert nem bír magával, vagy olyan rossz a kapcsolata, hogy nem talált más kiutat. Tartás nuku.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!