Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne alakuljon ki birtoklási vágy?
20/F
Volt eddig egy 8 hónapos kapcsolatom
Meg egy 2 éves.
Hát vegyesek az érzéseim ezekkel kapcsolatban, de utólag igazából már tanultam belőle, leckék voltak, amúgy gyakorlatilag mindkettő alkalommal a padlóra kerültem lelkileg, nem bírtam a kapcsolatot..
Féltékeny voltam, idegeskedő, nyálgép
Most alakul egy lánnyal, borzasztó aranyos.
Már most odáig vagyok érte, viszont még az eszemnél vagyok.
Nem akarom újra ezeket a hibákat elkövetni
Nem akarom uralni, nem akarok majd feltekenykedni, szeretném ha egyedül is bulizna meg hasonlóak..
Viszont ez a korábbi kapcsolatoknál akkor ott éppen nem ismertem fel
Egyet véss az eszedbe magadnak-örök életre: Aki megakar téged csalni az megfog. Cigánykereket vethetsz előtte, akkor is megfog. A világ legjobb pasija/nője lehetsz, akkor is megfog. Ha meg nem akar, akkor Kevin Costner is állhat előtte akkor sem fog lépni. De a kulcs ehhez: te saját magad vagy. Olyan legyél neki, hogy ne akarjon lépni. Nem pénzben, nem vagyon-hanem ember. Idővel pedig lecseng ez az időszak, és mindig megfogtok tudni újúlni-együtt egymásért:)
A kalicka és a madár esetét ismered ugye? Ha nyitva az ajtó a madár nem vágyik el, ha zárva van mindig elvágyik, és az első adandó alkalommal megszökik.. Hagyd nyitva azh ajtót, és úgyszeresd a másikat ahogy neki jó-és nem ahogy neked.
A telefon meg sosem azért van, hogy örökké lógjon rajta az ember (kivéve ha munkaeszköz) és nem arra való, hogy ellenőrizgesd a másikat..
Sok sikert:)
“Olyan legyél neki, hogy ne akarjon lépni.”
Ez bullshit, lehozhatod valakinek a csillagokat is, ha egy csalfa görény, úgyis megcsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!