Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Létezik olyan, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy férfi sosem lesz igazán senkibe szerelmes, csak szexre kellenek neki a nők?

Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerősöm, csak a szex miatt van együtt a párjával 20 éve. Nem szereti, de van fix nő. Csak a szex érdekli mindig, azt mondta. Létezik, hogy soha nem volt szerelmes igazán? Van ilyen?
2023. ápr. 13. 19:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
75%

Nincs olyan dolog, ami a "nekem kell pasi" irányba mozdítaná a mérleget. Elképesztő, hogy mik ki nem derülnek. Gyanútlanul azt hiszem, ők is emberek, kiderül, hogy rosszabbak, mint amilyennek elképzelem őket.

Nem tudom, miért hülyítenek minket romantikus filmekkel, és nem a nagyon nyálasokra gondolok, csak olyanra, ami azt hazudja, a férfi is érez (mást, mint éhség, szomj, kanosság, kaki, pisi).

2023. ápr. 13. 19:40
 12/25 anonim ***** válasza:
22%
11 Tévedsz. Még nem találkoztál normálissal, ennyi a történet. De léteznek. Csak nagyon kevesen vannak már.
2023. ápr. 13. 19:41
 13/25 anonim ***** válasza:
51%
#11 nem arról van szó, hogy ne szeretnének, csak ők máshogy élik meg a szerelem érzetét, mint mi nők. Ja és ne felejtsük el, hogy szerelmet jellemzően nem az iránt érzünk, aki jó társ lehetne egy életre, hanem az elérhetetlenek iránt, aki után sóvárogni kell. Felnőtt fejjel pár csalódás után meg rájön az ember, hogy ezzel csak magának árt.
2023. ápr. 13. 19:47
 14/25 anonim ***** válasza:

Kár volt a #7-est lehúzni teljesen igaza van.

Volt egy 2 éves próbálkozásom teljesen racionális alapon aztán ez úgy is futott ki.

Majd racionalitás mentesen újra nekivágtam és csalódás csalódást követett és teljesen elhatárolódtam 1,5 éve mindentől. F32

2023. ápr. 13. 20:01
 15/25 anonim ***** válasza:
Aki már #6-os mindegy ma 19:24-kor írta.
2023. ápr. 13. 20:02
 16/25 anonim ***** válasza:
82%
#7 amelyik pasi nem tud évekig túllenni egy exem, annak valami mentális zavara van. Nem normális dolog.
2023. ápr. 13. 20:03
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Van.

Ilyen volt a srác is,akit szerettem.

Életébe nem szeretett még senkit,csak azért kellett a nő,hogy a haverok előtt tudjon villogni,elmondhassa magáról,hogy kapcsolata van,főzzön rá valaki,meg eljárhasson bulizni valakivel.

Ja meg,hogy legyen kit kefélni minden este.

Barátnője kiteszi a szívét,aztán a srác meg még a közös képeket is leszedi a saját lapjáról,annyira őszintén szereti.:D

2023. ápr. 13. 20:05
 18/25 anonim ***** válasza:
0%

Nekem a jelenlegi párom meg az exem is ilyen volt xd Ahogy a legtöbb férfi. Kb. 22-23 éves korukig, utána kezdett el kifejlődni az érzelmi intelligenciájuk. Fura lények a férfiak.

2023. ápr. 13. 20:07
 19/25 anonim ***** válasza:
100%
Hogyne lenne. Nem csak férfi, nő is. Minden egyes (akármilyen jellegű) kapcsolatát csak és kizárólag érdekek mentén alakítja. És kiröhögi a szenvedő érzelgőket.
2023. ápr. 13. 20:07
 20/25 anonim ***** válasza:

"nem arról van szó, hogy ne szeretnének, csak ők máshogy élik meg a szerelem érzetét, mint mi nők"

Nem nem lenne ezzel bajom, ha ez emberekként változnának. Bizonyos emberek máshogy élnek meg adott érzéseket. De minden férfi ugyanúgy? A nővéremmel is máshogy élünk meg érzéseket, nem hiszem, hogy tök ugyanúgy élek meg minden érzelmet, mint mindenki, akinek puncija van.

2023. ápr. 13. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!