Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy férfi sosem lesz igazán senkibe szerelmes, csak szexre kellenek neki a nők?
Nincs olyan dolog, ami a "nekem kell pasi" irányba mozdítaná a mérleget. Elképesztő, hogy mik ki nem derülnek. Gyanútlanul azt hiszem, ők is emberek, kiderül, hogy rosszabbak, mint amilyennek elképzelem őket.
Nem tudom, miért hülyítenek minket romantikus filmekkel, és nem a nagyon nyálasokra gondolok, csak olyanra, ami azt hazudja, a férfi is érez (mást, mint éhség, szomj, kanosság, kaki, pisi).
Kár volt a #7-est lehúzni teljesen igaza van.
Volt egy 2 éves próbálkozásom teljesen racionális alapon aztán ez úgy is futott ki.
Majd racionalitás mentesen újra nekivágtam és csalódás csalódást követett és teljesen elhatárolódtam 1,5 éve mindentől. F32
Van.
Ilyen volt a srác is,akit szerettem.
Életébe nem szeretett még senkit,csak azért kellett a nő,hogy a haverok előtt tudjon villogni,elmondhassa magáról,hogy kapcsolata van,főzzön rá valaki,meg eljárhasson bulizni valakivel.
Ja meg,hogy legyen kit kefélni minden este.
Barátnője kiteszi a szívét,aztán a srác meg még a közös képeket is leszedi a saját lapjáról,annyira őszintén szereti.:D
Nekem a jelenlegi párom meg az exem is ilyen volt xd Ahogy a legtöbb férfi. Kb. 22-23 éves korukig, utána kezdett el kifejlődni az érzelmi intelligenciájuk. Fura lények a férfiak.
"nem arról van szó, hogy ne szeretnének, csak ők máshogy élik meg a szerelem érzetét, mint mi nők"
Nem nem lenne ezzel bajom, ha ez emberekként változnának. Bizonyos emberek máshogy élnek meg adott érzéseket. De minden férfi ugyanúgy? A nővéremmel is máshogy élünk meg érzéseket, nem hiszem, hogy tök ugyanúgy élek meg minden érzelmet, mint mindenki, akinek puncija van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!