Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek is erős volt így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is erős volt így megmondani?

Figyelt kérdés

Szóval egy fiú teljesen magához édesgetett. Annyira hogy belészerettem meg mindig izgalomban voltam mellette. Mindig odabújt, csókolózott velem, ami annyira szenvedélyes volt, hogy azt hittem hogy részéről is vannak benne érzelmek.

Utána kiderült hogy neki kapcsolata van egy másik lánnyal még előttem jöttek össze.

Mikor szóvá tettem hogy nagyon bánt, hogy kihasznált és hogy olyan hatást keltett bennem mintha érdekelném akkor leírta nekem hogy sajnos én nem érdeklem őt olyan mértékben mint ahogyan engem ő, meg hogy tudja hogy én szerelmes vagyok, ő is érez irántam valamit, de részéről nincs szerelem. Bezzeg amikor úgy bánt velem amit én fix nem tudnék érzelmek nélkül csinálni valakivel akkor nem mondta ezt hogy nem érdeklem annyira mint engem ő. Utólag nagyon rosszul esik.

2023. ápr. 11. 16:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem elküldted az anyjába, és kérded, hogy ez így erős-e. Remélem "adsz" a nyomorultnak!
2023. ápr. 11. 16:17
 2/5 anonim ***** válasza:
22%
Nem, csak végre őszinte volt veled. Ideje volt, még ha fájt is ezt hallani. Most már legalább tudod és nem reménykedsz tovább feleslegesen.
2023. ápr. 11. 17:10
 3/5 anonim ***** válasza:
87%

Őszinte volt vele? Te faszi vagy? Ugye csak viccelsz???!

Ez egy barom!

2023. ápr. 11. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:
56%

Igen, mert végre nem hülyíti, mint eddig és elmondta, hogy ő nem szerelmes belé. Miért, szerinted az vagy mivel nem értesz egyet? Ettől még egy barom, csak arra írtam, hogy lehet a kérdezőnek fájdalmas volt hallani, de legalább végre tudja mi a helyzet és tovább tud lépni, nem reménykedik tovább.

Most nem tudom, hogy ennyien nem értenek ezzel egyet vagy én fogalmaztam félreérthetően.

2023. ápr. 11. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt nevezik úgy, szépen hülyére vett!
2023. ápr. 13. 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!