Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hülyít csak, vagy ez mi ?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülyít csak, vagy ez mi ? Kicsit magam alatt vagyok sajnos.

Figyelt kérdés

Megismertem egy lányt. Első pillanattól kezdve megvan a szimpátia.

Több buliban is táncoltunk egész este és csókolóztunk.

Már akkor kezdett többet jelenteni a dolog. Csak ugye buliból nem a legjobb kiindulni. Meg konkrétan megírta nekem hogy én vagyok az esete.

Nem rég bulin kívül is találkoztunk és akkor gondoltam megbeszélem ezt a dolgot vele. Pár mondat után lesmárolt. Így lány nem most nézett rám. Szinte nem bírta ki ne érintsen meg és ne legyen valami.

Ez után nem mondom, hogy szerelmes lettem de sokkal erősebb lett bennem az érzés mert bizonyosodott bennem, hogy bizony odavan értem. Mondta hogy ezek a dolgok biztos nem jelentenek semmit. Meg, hogy kihasználom csak ezeket a helyzeteket és a lányokat. Pont az ellenkezője vagyok, de mondtam, ha ismerne tudná milyen vagyok és adott a lehetőség, hogy megtudja.

Csak aztán jött az amit nem tudok hova tenni. Leírta hogy most megy igazából randizik egy sráccal. Ezek után ez fejlövésként ért. Nem tudtam erre mit válaszolni. Azóta keresett de nem írtam neki.

Olyan nyilvánvaló volt eddig minden, de ez most levitt.

Most csak hülyített ?

Vagy csak fél ?

2023. ápr. 11. 10:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem hulyit.

Nem vagy őszinte, nem vagy határozott!

Neki kell téged megcsókolni???

Lehet azt gondolja hogy neked nem kell Ő mert nem mutatod ki, nem látszik rajtad, ezért randizik mással!!!

Valószínű azért írta meg hogy randira megy, mert kíváncsi volt mit reagálsz. Valószínű esélyt adott hogy leírd mit érzel iránta. Persze te a legrosszabbat tetted amit tenni lehetett...

2023. ápr. 15. 12:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Szia! Én hanyagolnàm egy darabig a lànykàt. Ne foglalkoz vele, majd a kivàncsisàga ugyis erôsebb lesz és ô fog keresni. Neked is ugy kell csinàlnod, mintha lenne neked is valakid. Ha valamit érez iràntad, akkor keresni fog! Ha meg nem, akkor könyveld el, ugy hogy csak egy kis butus„ làny volt.
2023. ápr. 24. 23:45
 13/15 anonim ***** válasza:
De jo, hogy nem most vagyok fiatal!
2023. ápr. 25. 11:55
 14/15 anonim ***** válasza:

Csak élvezte a reakciódat,én is csináltam ilyet,mert szerelmes

voltam a szerelembe.

2023. ápr. 25. 15:47
 15/15 anonim ***** válasza:
Dugtad volna meg az nap.. balek!!
2023. ápr. 25. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!