Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek? Mit gondoltok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Ha van egy vonzó nő, aki sok pasinak tetszik, szinte a legtöbbnek igen. A személyisége is kedves, aranyos. Akkor egy nős pasinak, aki foglalt, megtetszhet-e az adott nő. Tudom, hogy ízlések és pofonok, hogy kinek mi tetszik. Konkrétan arra vagyok kíváncsi, hogy a feleségeteken kívül szokott e megtetszeni más nő is.Természetesen csak külsőre értem jelen esetben...
2023. ápr. 10. 01:44
 1/5 anonim ***** válasza:

Kapcsolatban nincs olyan, hogy csukott szemmel járunk és nem tetszhet meg senki.

Akik ezt állítják, azok kegyes hazugságban tartják a másikat. Sok ember, főleg a nők nehezen fogadják, ha a férfi partnerük megdicséri egy másik nő külsőjét. Ezért van az, hogy a férfiak inkább kamuznak erről (tagadják, hogy bárki is tetszhet), mert nem akarnak felesleges vitát.

Attól hogy valaki megtetszik párkapcsolatban, még nem egyelő a megcsalással.

2023. ápr. 10. 02:36
 2/5 anonim ***** válasza:
54%
Hülye pit*a, NEM. csak és mindenkor a nejünk tetszik, soha más nőre még csak véletlenül sem tekintunk mert jujujj. Nagyon bele lehetsz zúgva a csávóba, de ne reménykedj, csak játékszer lehetsz számára, amolyan kiegészítő hobbi.
2023. ápr. 10. 06:56
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mindenkinek tetszik meg neha mas ember is a parja mellett. A kulonbseg annyi, hogy van aki cselekszik is, van aki meg max elfantazialgat rola 1-2 hetig aztan elfelejti.
2023. ápr. 10. 07:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, megtetszhet. Amíg házas voltam, gyakran tetszett más nő. De aki irányába léptem is volna, olyan nagyon kevés volt, és akkor, amikor a feleségemmel rossz volt a viszony valamiért. Aztán ahogy múltak az évek, egyre kevesebb nőnek jöttem be, így elmaradtak ezek a dolgok a válásomig.
2023. ápr. 10. 07:49
 5/5 A kérdező kommentje:

Kedves második válaszoló! Egyáltalán nem mondtam, hogy összejönnék a pasival! Nem vagyok szemét, hogy a nő társam ellen menjek

Azért kérdeztem, mert úgy vettem észre, mintha tetszenek neki, holott 7 éves kapcsolata van. Mondjuk fiatalabb pasival van szó, mert 30-32 éves lehet, én 25 vagyok

2023. ápr. 10. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!